Μαρκόπουλος: Ασχοληθείτε κ. Σαμαρά

Μαρκόπουλος: Ασχοληθείτε κ. Σαμαρά

Την ηχηρή δήλωση-συνέντευξη στην σημερινή Real news του αρχηγού ΓΕΝ σχολίασε ο γραμματέας της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κ. Μαρκόπουλος, καλώντας τον πρωθυπουργό να ασχοληθεί με το θέμα.

Αναλυτικά η δήλωση του Κ.Μαρκόπουλου:

«Μετά την ηχηρή παραίτηση του αρχηγού ΓΕΣ έχουμε ηχηρή δήλωση από τον αρχηγό ΓΕΝ. Για μια ακόμα φορά η στρατιωτική ηγεσία είναι πιο μπροστά από την πολιτική ηγεσία, παρά το αντίθετο της δεοντολογίας, η οποία έπρεπε να προλάβει τις δυσοίωνες οικονομικές εξελίξεις πριν από την ψήφιση του Μνημονίου.

Ωστόσο είναι βαρύ για έναν αρχηγό Σώματος να ομιλεί φανερά για τις επιχειρησιακές δυνατότητες και το φρόνημα των ΕΔ. Το φρόνημα των ελλήνων στρατιωτικών δεν καθηλώνεται ποτέ από το αντιμίσθιο τους. Όμως είναι αλήθεια ότι τους πονάει πάρα πολύ η επιβίωση της οικογένειάς τους και η αποτίμηση της προσφοράς τους στο έθνος. Περίμενα από τον αρχηγό ΓΕΝ και τον υφυπουργό πρώην αρχηγό ΓΕΝ κ. Ελευσινιώτη, την ίδια ευαισθησία και για την υπόθεση των υποβρυχίων και για την περιπέτεια της χώρας με τον επιχειρηματία Σάφα που ζητά δικαστικά πίσω από το ελληνικό δημόσιο 1,2 δισ..

Σε κάθε περίπτωση η θεραπεία-σοκ που έχει υποβληθεί η χώρα περιλαμβάνει και την ακύρωση τμήματος της ανεξαρτησίας μας μέσω των οικονομικών του υπουργείο Άμυνας. Καλώ τον πρωθυπουργό να ασχοληθεί επισταμένως με το θέμα».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ