Κουίκ:Καμία εισήγηση για συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ

Κουίκ:Καμία εισήγηση για συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ

 

«Σε κανένα από τα όργανα του κινήματος δεν έχει έρθει προς συζήτηση θέμα ενδεχόμενης συνεργασίας μας με τον ΣΥΡΙΖΑ», ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ο Τέρενς Κουίκ, προσθέτοντας ότι «κανείς δεν ήρθε να κάνει τέτοια εισήγηση και πολύ περισσότερο ο Πρόεδρος του Κινήματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στον SKAI είχε δηλώσει ότι

«εμείς πιστεύουμε στη διαγραφή του χρέους και εκεί πιστεύω ότι μπορεί να βρεθεί ένας δρόμος συνεννόησης. Θα πρέπει να δούμε και τι μας χωρίζει γιατί υπάρχουν θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ που μας βρίσκουν αντίθετους».

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, διευκρίνισε από την πλευρά του ότι «εμείς έχουμε ένα σταθερό πρόγραμμα, που αμφιβάλλω αν τους… πάει σε πολλούς του ΣΥΡΙΖΑ. Εκείνοι έχουν τους διάφορους Βουλευτές που ο ένας λέει καλύτερα η δραχμή, ο άλλος λέει έξω από την Ευρώπη, ο τρίτος λέει δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα να κυβερνήσουμε και ο τέταρτος λέει ότι δεν θέλουμε μεγαλοκεφαλαιούχους να επενδύσουν στην Ελλάδα».

«Αυτό που ξέρω και αυτό που πρεσβεύω, είναι το πρόγραμμά μας και αυτό που είχε πει ο Πάνος Καμμένος, όταν πήγε και βρήκε τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς στο Μέγαρο Μαξίμου: Ότι έχουμε μια έγγραφη πρόταση με 7 σημεία, από τα οποία το 4ο είναι η έξοδος από το Μνημόνιο, και να κάνουμε μια κυβέρνηση εθνικού σκοπού, εθνικής ενότητας, με τη συμμετοχή όλων, πλην Σαμαρά και Βενιζέλου. Εγώ με αυτές τις επίσημες, μέχρι σήμερα, θέσεις μας απαντάω στα σχετικά ερωτήματα», τόνισε.

Ο Τέρενς Κουίκ έκανε λόγο για «εντυπωσιακές μεταστροφές του ΣΥΡΙΖΑ» αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι προεκλογικά μιλούσε για μονομερή καταγγελία του Μνημονίου, όπως και εμείς, και τώρα μιλάει για επαναδιαπραγμάτευση».

«Υπενθυμίζω ακόμα ότι ο ίδιος ο Πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος, έχει μιλήσει για ορισμένες συμπτώσεις με το ΣΥΡΙΖΑ σε αντιμνημονιακή οικονομικά ζητήματα, αλλά έχει, για παράδειγμα, τονίσει τις διαφορές μας στο θέμα της φορολογίας των ελληνόκτητων ναυτιλιακών εταιριών, όπως και τις σοβαρότατες διαφορές μας στα Εθνικά ζητήματα», δήλωσε ο Τέρενς Κουίκ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ