Μυστική συνάντηση κορυφαίων του ΠΑΣΟΚ

Μυστική συνάντηση κορυφαίων του ΠΑΣΟΚ

 

Πρόκειται για δύο κορυφαίους πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ που το τελευταίο διάστημα αποφεύγουν να μιλούν δημόσια. Μετά από πολύ καιρό έκλεισαν ραντεβού σε χώρο μακριά από τα γραφεία τους για να μην μαθευτεί το παραμικρό και διαρρεύσει στο Τύπο

Επί δύο ώρες μίλησαν  για όλα. Για την κατάσταση στη χώρα, που εκτίμησαν ότι δύσκολα θα κρατηθεί η συγκυβέρνηση των τριών,  για το παρελθόν και το Γιώργο Παπανδρέου, για το Βενιζέλο και την πολιτική που ακολουθεί, και για τον Λοβέρδο που έχει πάρει αποστάσεις από το κόμμα του αλλά και για το πώς διαμορφώνονται από εδώ και πέρα οι εξελίξεις εντός του χώρου.

Ο ένας εμφανίστηκε σαφώς απογοητευμένος και διερωτήθηκε «κατά πόσο όλα αυτά τα ακούει πλέον ο κόσμος που μας έχει αφήσει αρκετά πίσω του», όπως παρατήρησε. Ο άλλος πιστεύει ότι το ΠΑΣΟΚ με το που θα μπει στη κυβέρνηση ενεργά, θα αρχίσει η φυλλοροεί  προς τα αριστερά και για αυτό έκρινε ότι το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να κρατήσει χαμηλούς τόνους προς τον ΣΥΡΙΖΑ: «κακώς έχει περιχαρακωθεί ο χώρος της κεντροαριστεράς, πρέπει να συνομιλούμε και με τον ΣΥΡΙΖΑ» , ανέφερε το συγκεκριμένο στέλεχος που ετοιμάζεται, εξετάζει μάλλον, να παρέμβει δημόσια. Η λογική που διακατέχεται είναι: άλλη πολιτική, άλλη ηγετική ομάδα.

 

 

Πηγή: egiakoumis.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ