Παπαρήγα:Οι ψηφοφόροι έφυγαν γιατί…

Παπαρήγα:Οι ψηφοφόροι έφυγαν γιατί…

 

«Μεγάλο τμήμα των ψηφοφόρων μας έφυγε καθώς αρνηθήκαμε μια κυβέρνηση διαχείρισης της κρίσης ενώ ταυτόχρονα πολύς κόσμος πίστευε ότι μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα έλυνε όλα τα προβλήματα» δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα σε εκδήλωση του ΚΚΕ.

Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, υπογράμμισε ότι «ισχυρό ΚΚΕ σημαίνει ένα κόμμα οργανωμένο γερά στους τόπους δουλειάς, με ταυτόχρονη ανάπτυξη ενός μαζικού εργατικού κινήματος, ανάπτυξη της μαζικής λαϊκής πάλης και δημιουργία ενός λαϊκού κινήματος στον δρόμο της ρήξης και της ανατροπής με την εξουσία των μονοπωλίων».

«Σημαίνει ταυτόχρονα και δημιουργία ρωγμών στο σύστημα, και χτύπημα των εφεδρειών του, ενώ τις ρωγμές αυτές επιχειρούν να τις καλύψουν ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητοι Έλληνες και Χρυσή Αυγή χωρίς να ταυτίζονται μεταξύ τους, ωστόσο θα επιτεθούν για να βγει το ΚΚΕ εκτός Βουλής» πρόσθεσε η κ. Παπαρήγα, υπογραμμίζοντας ότι «τα προβλήματα δεν λύνονται χωρίς ρήξη και ανατροπή».

Η Αλέκα Παπαρήγα δεν απέκρυψε ότι πέραν των αντικειμενικών δυσκολιών, υπήρχαν και υπάρχουν αδυναμίες στην δουλειά του κόμματος, πρόσθεσε ότι αυτές πρέπει να διορθωθούν, ωστόσο τόνισε ότι η αιτία για τα χαμηλά εκλογικά ποσοστά δεν ήταν αυτές οι αδυναμίες.

«Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει άλλο μείγμα διαχείρισης, είναι ασυνεπής με τον λαό, καθώς ως κυβέρνηση θα προσχωρήσει στην στρατηγική του κεφαλαίου» είπε η κ. Παπαρήγα, προσθέτοντας ότι «αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ και 90% να πάρει δεν θα μπορέσει να τα εφαρμόσει γιατί η οικονομία θα βρίσκεται στα χέρια των μονοπωλίων».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ