• Ο Κουίκ καταγγέλλει στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

  3:39 μμ, Τρίτη 20 Νοε 2012 3:39 μμ, Τρίτη 20 Νοε 2012

  Ο Κουίκ καταγγέλλει στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

  "Κανένα μνημόνιο και κανένας Σαμαράς δεν δικαιούται να καταδικάσει σε απομόνωση την Ιθάκη", δηλώνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, καταδικάζοντας εκείνους που αρνούνται την κοινή προσπάθεια για το νησί, και συγκεκριμένα όπως είπε "κάποια τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να δρουν με τη μούχλα του παρελθόντος".

  Σύμφωνα με ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο Τέρενς Κουίκ, συμμετείχε στη Γενική Συνέλευση αυτοδιοικητικών, φορέων, κατοίκων και μαθητών από όλα τα σχολεία του νησιού, ο οποίος έχει υπό τη βουλευτική του εποπτεία την Εκλογική Περιφέρεια Κεφαλονιάς-Ιθάκης. Επίσης, συμμετείχαν η Πολιτευτής του Κινήματος Γιώτα Τραυλού-Αποστολάτου και όλα τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του Κινήματος με επικεφαλής τον τοπικό Πρόεδρο Δημοσθένη Συρμή και το Γενικό Γραμματέα της Συντονιστικής της ευρύτερης Εκλογικής Περιφέρειας Κώστα Μιχαλάκο.

  "Είναι αδιανόητο να καταδικάζεται η Ιθάκη να μένει χωρίς ΔΟΥ, χωρίς Ειρηνοδικείο, χωρίς γραφεία της ΔΕΗ και του ΟΤΕ, χωρίς Τελωνείο που της δίνει τη δυνατότητα να υποδέχεται ως πρώτη πύλη εισόδου στην Ελλάδα τους χιλιάδες τουρίστες που έρχονται τα καλοκαίρια με τα ιστιοπλοϊκά σκάφη ή τις θαλαμηγούς τους. Είναι αδύνατον εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ να αποδεχθούμε ότι θα κλείσει το ΕΠΑΛ που είναι η συνέχεια της ιστορικής Ναυτικής Σχολής η οποία χτίστηκε το 1954, μετά τους καταστροφικούς σεισμούς, με έρανο του ελβετικού λαού. Είναι αδύνατον εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ να αποδεχθούμε τη συστηματική υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας, αλλά και του ΙΚΑ", δήλωσε ο Τέρενς Κουίκ.

  "Αλλά χαίρομαι ιδιαίτερα που η Τοπική Αυτοδιοίκηση και κυρίως η Περιφέρεια, πέρα και ανεξάρτητα από κόμματα, στηρίζει αυτόν τον Πανιθακησιακό ξεσηκωμό, αναγνωρίζοντας όλα αυτά που σας αναφέρω", τονίζει o κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και προσθέτει:

  "Όπως επίσης, ανεξάρτητα με το αν με το ΣΥΡΙΖΑ είμαστε δύο διαφορετικές πολιτικές δυνάμεις μέσα στο Κοινοβούλιο, εγώ ως Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και εκπροσωπώντας την Ιθάκη στη Βουλή, θα συνεργαστώ με την εκλεγμένη Βουλευτή του νησιού Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, σε όλες εκείνες τις κοινοβουλευτικές δράσεις που θα βοηθήσουν στο να μην αποτολμηθεί η απομόνωση της Ιθάκης.

  Αν βέβαια, κάποια τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να δρουν με τη μούχλα του παρελθόντος και να έχουν διαφορετική άποψη και να απαξιώνουν Βουλευτή που τείνει χέρι συνεργασίας την ώρα που γκρεμίζεται η Ιθάκη, όπως διαπίστωσα από την ομιλία του Τοπικού γραμματέα τους, είναι προσωπικό τους δικαίωμα. Δεν θα είμαστε οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκείνοι που θα τους δώσουμε μαθήματα συμπεριφοράς απέναντι στη πρέπουσα διαχείριση των μέγιστων τοπικών προβλημάτων".

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα