Κεδίκογλου:Παραληρεί ο Τσίπρας

Κεδίκογλου: Παραληρεί ο Τσίπρας                                                                    

 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου απαντώντας στα όσα ανέφερε σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλεξης Τσίπρας, δήλωσε ότι επανέρχεται στο γνωστό του παραλήρημα κατά της κυβέρνησης. 

«Ο κ. Τσίπρας επανέρχεται στο γνωστό του παραλήρημα κατά της κυβέρνησης.

Καταγγέλλει τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, κι ας γνωρίζει ότι είναι απολύτως προβλεπόμενη από το Σύνταγμα διαδικασία, που θα περάσει σε μερικές εβδομάδες από την έγκριση της Βουλής.

Αναρωτιέται αν η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση πολέμου ή σε πολιορκία. Αν δεν το έχει καταλάβει, η Ελλάδα βρίσκεται πράγματι σε κρίσιμη κατάσταση. Και πρέπει να σταθεί όρθια. Εκείνος μάλλον τη θέλει να γονατίσει.

Καταγγέλλει ότι η χώρα «δένεται χειροπόδαρα». Δεν καταλαβαίνει ότι η χώρα είναι εδώ και δεκαετίες δεμένη χειροπόδαρα από τις συντεχνίες, τα προνόμια των οποίων τώρα καταργούνται, κι από τις αγκυλώσεις που εκείνες επέβαλαν, ενώ ο ίδιος και το κόμμα του τα υπερασπίζονται όλα αυτά μέχρι τέλους.

Ζητάει κατάργηση όσων έγιναν ως τώρα και «επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης» με διαγραφή του χρέους! Αλλά μονομερής καταγγελία και μονομερής διαγραφή χρέους, σημαίνει ότι χωρίς καμία διαπραγμάτευση θα ήμασταν αμέσως εκτός ευρώ και θα χρειαζόμασταν τότε πολύ χειρότερα μνημόνια».

 

Στη συνέχεια της δήλωσης του ο κ. Κεδίκογλου υποστηρίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει εδώ και χρόνια τους κουκουλοφόρους διαλύοντας τη δημοκρατία και την οικονομία.

 

«Μιλάει για κατάλυση της δημοκρατίας. Αυτός που με το κόμμα του στηρίζει, «χαϊδεύει» και «καλύπτει», εδώ και χρόνια τις ορδές των κουκουλοφόρων που διέλυαν και τη δημοκρατία και την οικονομία.

Η μόνη του πολιτική πρόταση είναι να… εύχεται την επίσπευση των εκλογών. Τέσσερις μήνες μετά από διπλή εκλογική μάχη και με νωπή την κοινωνική εντολή.

Ο παλαιοκομματισμός σε όλο του το μεγαλείο.   Ο κ. Τσίπρας και το κόμμα του υπερασπίζονται όλα τα σφάλματα και όλες τις αμαρτίες που μας έφεραν ως εδώ». 

 

           

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ