Νέα επίθεση Καρχιμάκη σε Μαυραγάνη

Νέα επίθεση Καρχιμάκη σε Μαυραγάνη

 

Νέα σκληρή επίθεση κατά του Γιώργου Μαυραγάνη εξαπολύει σήμερα μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook ο Μιχάλης Καρχιμάκης.

Υποστηρίζει ότι ο υφυπουργός Οικονομικών «εξασφάλισε στο υπουργείο θέση γενικού γραμματέα με πενταετή θητεία στην οποία περιγράφονται τα ποσόντα και λείπει μόνο η φωτογραφία του».

Δείτε το σχόλιο του Μιχάλη Καρχιμάκη:

«Ο υφυπουργός «ειδικού σκοπού», κ. Μαυραγάνης ξαναχτυπά. Ο υπέρμαχος των υπόγειων διαδρομών εξασφάλισε, λένε, στο υπουργείο Οικονομικών τη διατήρηση του στα ελεγκτικά και εισπρακτικά δρώμενα με διάταξη – φωτογραφία, για τη θέση του Γενικού Γραμματέα εσόδων με πενταετή θητεία. Από ένα άρθρο στο νόμο 4093/2012 που ψηφίστηκε την Τετάρτη 7-11-2012, που περιγράφει τα προσόντα του μελλοντικού γενικού γραμματέα εσόδων μόνο η φωτογραφία λείπει. Αυτή του κ. Μαυραγάνη.

Χωρίς υποχρέωση για επίτευξη στόχων, τα δύο πρώτα χρόνια, αλλά με είσπραξη μπόνους, πέραν του μισθού του.

Μάλιστα, μπόνους, αυτούς τους χαλεπούς καιρούς!!!!!! Μα η αλαζονεία και οι ύποπτες συμπεριφορές δεν σταματούν πουθενά…. Χωρίς διαδικασία αξιολόγησης, ο φαύλος υπουργός ξηλώνει από τη θέση της την πλέον επιτυχημένη σε επίτευξη στόχων, διευθύντρια του υπουργείου, γιατί φέρεται ότι δεν υπάκουσε να εξαιρέσει από ελέγχους εταιρείες «μαυραγανικού ενδιαφέροντος».

Και η εφόρμηση συνεχίζεται…».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ