Καμίνης:Δεν έχω ανάγκη την τρόικα

Καμίνης:Δεν έχω ανάγκη την τρόικα

“Δεν έχω ανάγκη καμία Τρόικα να μου υποδείξει το πώς θα μειώσω δαπάνες στο Δήμο. Το έκανα από την πρώτη μέρα της θητείας μου” , δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, λέγοντας παράλληλα ότι ουσιαστικά οι δήμοι δεν χρειάζεται να στείλουν λίστα με τους υπαλλήλους που θα μπουν σε διαθεσιμότητα.

“Αυτός ο μηχανιστικός και άδικος τρόπος της διαθεσιμότητας μπορεί να είναι και ατελέσφορος”, τόνισε ο κ. Καμίνης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ συμπληρώνοντας ότι  “ο νόμος έχει θέσει τους υπαλλήλους στη διαθεσιμότητα και στον νόμο διακρίνω τρόπους άμυνας των θιγομένων”.

 “Διακρίνω κάποια στοιχεία αντισυνταγματικότητας”, πρόσθεσε και υπογράμμισε ότι  ο δήμος Αθηναίων θα στηρίξει τους θιγόμενους υπαλλήλους, που όπως είπε είναι 60-100.

“To υπουργείο έχει τα στοιχεία, είχε κάνει απογραφή όλων των υπαλλήλων που δουλεύουν στο δημόσιο.  Ουσιαστικά δεν χρειάζεται να κάνουμε λίστα”, ανέφερε επίσης ο δήμαρχος Αθηναίων εκτιμώντας ότι θα υπάρξουν εξελίξεις μέσα στις επόμενες ημέρες από την πλευρά του υπουργείου Εσωτερικών και “θα διαλευκανθούν όλα τα σκοτεινά σημεία του νόμου”, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Χανς Γιοάχιμ Φούχτελ, ο κ. Καμίνης απάντησε: “Διαφωνώ με κάθε υπεραπλουστευση όπως αυτή που έγινε με τη δήλωση Φούχτελ. Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα”.

 

Δείτε τα βίντεο από τον ΣΚΑΙ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ