Μουτσινάς:Δεν με αποδοκίμασαν

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το πολιτικό γραφείο του Πάρι Μουτσινά  διέψευσε δημοσιεύματα που ήθελαν τον βουλευτή να αποδοκιμάστηκε από μέλη της Ν.Ε. Μαγνησίας της Δημοκρατικής Αριστεράς στην τελευταία συνεδρίαση.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Σχετικά με το παραπολιτικό σας σχόλιο για τον βουλευτή Π. Μουτσινά «Τον αποδοκίμασαν» όπως αναφέρεται στο http://www.ethnos.gr/summary.asp?catid=23141&subid=2&pubid=63737339 σας ενημερώνουμε ότι ουδόλως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ο βουλευτής δεν έχει διακόψει την επαφή του με την τοπική οργάνωση, όπως αναφέρεται στο σχόλιο, αλλά αντιθέτως, το λιγοστό χρόνο που βρίσκεται στην περιφέρειά του, συνεργάζεται διαρκώς με μέλη της Ν.Ε. Μαγνησίας, όπως αποδεικνύεται και από τις κοινές συναντήσεις και επισκέψεις που έχουν δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο. Επιπλέον σας γνωρίζουμε ότι το γραφείο της Ν.Ε.  συστεγάζεται με το πολιτικό γραφείο του βουλευτή, ο οποίος και συμμετέχει πάντοτε  στα κομματικά όργανα, εφόσον βέβαια δεν απουσιάζει από τον Βόλο.

Τέλος, και για την ολοκληρωμένη ενημέρωσή σας, σας στέλνουμε συνημμένο το δελτίο τύπου όπως εκδόθηκε από την Ν.Ε. Μαγνησίας της ΔΗΜΑΡ”.

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ