Μανιάτης:Μην πληγώνετε το ΠΑΣΟΚ

Μανιάτης:Μην πληγώνετε το ΠΑΣΟΚ

 

«Ας υπάρξει λίγη σιωπή από όλους αυτούς που, τις προηγούμενες δεκαετίες, και δόξα πήραν, και υπουργικά χαρτοφυλάκια «βαριά» πήραν, και κομματικά αξιώματα πήραν», ανέφερε ο Γιάννης Μανιάτης σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

Ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ κάλεσε τα «επώνυμα στελέχη» του κόμματος να «έρθουν να βοηθήσουν μια Κοινοβουλευτική Ομάδα, με πολλούς νεοεκλεγμένους βουλευτές, οι οποίοι σηκώνουν το σταυρό του μαρτυρίου, για λάθη στα οποία δεν συμμετείχαν ενώ, αντίθετα, πολλοί οι οποίοι συμμετείχαν στη διαμόρφωση της σημερινής κακής κατάστασης, βγαίνουν πια απ’ έξω και πετροβολούν».

«Ας έρθουν να βοηθήσουν τώρα και να συστρατευθούν σε μία συλλογική, συνολική προσπάθεια να κρατήσουμε το ΠΑΣΟΚ και τη δημοκρατική παράταξη όρθια», συμπλήρωσε.

«Οι τέως επώνυμοι υπουργοί του, τα τέως επώνυμα κομματικά του στελέχη πρέπει να πάψουν επιτέλους να πληγώνουν την παράταξη», είπε χαρακτηριστικά ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

Σχολιάζοντας την κατάσταση που επικρατεί στο κόμμα, ο Γιάννης Μανιάτης υπογράμμισε ότι  «έχουμε ήδη υποστεί και θα υποστούμε ως ΠΑΣΟΚ, ότι πιο αρνητικό θα μπορούσε να σκεφθεί κανείς ότι η ελληνική κοινωνία μπορεί να σκεφθεί ή να πράξει απέναντι σε μία κατάσταση, για την οποία έχουμε απολύτως ξεχάσει τα θετικά της, γιατί η μεταπολίτευση και το ΠΑΣΟΚ έκαναν και απίστευτα θετικά σε χιλιάδες θέματα».

 «Τώρα πια, όμως, αυτό που επικρατεί είναι μόνο τα αρνητικά και, κυρίως, η λιτότητα απέναντι στους μισθωτούς και η αυξημένη ανεργία», πρόσθεσε, τονίζοντας ότι «κρατώντας τη χώρα όρθια, να είστε βέβαιος, εγώ είμαι απολύτως βέβαιος, ότι η δημοκρατική παράταξη και το ΠΑΣΟΚ θα κρατηθεί όρθιο».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ