Οι βουλευτές που «έσπασαν» την γραμμή

Οι βουλευτές που «έσπασαν» την γραμμή

Οι φόβοι που είχε το Μαξίμου για τον Θεόδωρο Σολδάτο επιβεβαιώθηκαν. Ο βουλευτής Λευκάδας ψήφισε «παρών» στα υπουργεία Ανάπτυξης και Κοινωνικής Ασφάλισης και ναι στα υπόλοιπα, με αποτέλεσμα να διαγραφεί από τη κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας  πριν από λίγο από τον Αντώνη Σαμαρά.

Ο Οδυσσέας Βουδούρης και Πάρις Μουτσινάς της ΔΗΜΑΡ καταψήφισαν τον προϋπολογισμό σε αντίθεση με τους υπόλοιπους βουλευτές του κόμματος τους, που τον υπερψήφισαν με εξαίρεση τον Γιάννη Πανούση που ήταν απόντας από την ψηφοφορία.

Από εκεί και πέρα τον προϋπολογισμό υπερψήφισε ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο οποίος είχε απουσιάσει από την ψηφοφορία της περασμένης Τετάρτης για το πολυνομοσχέδιο κάτι που οδήγησε στην διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ.

Ο Γιώργος Κασαπίδης, ο οποίος είχε καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο με συνέπεια να διαγραφεί από τη Νέα Δημοκρατία ψήφισε «ναι σε όλα» εκτός από τα έξοδα του υπουργείου Οικονομικών. «Παρών» ψήφισαν ο Μίμης Ανδρουλάκης, η Άντζελα Γκερέκου, ο Μάρκος Μπόλαρης και ο Γιάννης Κουτσούκος (ανεξάρτητοι, προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ) και «όχι» οι πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και νυν ανεξάρτητοι Μιχάλης Κασσής και Θεόδωρος Παραστατίδης. Τον προϋπολογισμό καταψήφισαν και οι πρώην βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Νικολόπουλος και Νίκος Σταυρογιάννης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ