Ο Ψαριανός θα διαφοροποιηθεί;

Ψαριανός: Θα ψηφίσω παρών, αλλά αν κάποιοι διαφοροποιηθούν θα ψηφίσω ναι

Λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο ο Βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γρηγόρης Ψαριανός δηλώνει ότι θα ψηφίσει παρών στην περίπτωση που όλοι οι Βουλευτές της ΔΗΜΑΡ ακολουθήσουν τη γραμμή που αποφασίστηκε στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας. Σε αντίθετη περίπτωση, εάν δηλαδή κάποιος καταψηφίσει τα μέτρα, τότε θα πει το ναι στο πολυνομοσχέδιο.

H πρόταση μου στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗΜΑΡ ήταν να ψηφίσουμε ναι στα μέτρα και ναι στον προϋπολογισμό. Όμως αυτή η πρόταση δεν πέρασε και όλοι οι βουλευτές δεσμευτήκαμε ότι θα ακολουθήσουμε την ίδια γραμμή. Να πούμε παρών στο πολυνομοσχέδιο και ναι στον προϋπολογισμό. Αυτό λοιπόν θα κάνω και εγώ.

Ο Βουλευτής της ΔΗΜΑΡ όμως τόνισε ότι σε περίπτωση που κάποιος από τους βουλευτές αλλάξει στάση και καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο τότε ο ίδιος θα ψηφίσει ναι στα μέτρα.

Παρόλο που διαφωνώ με τα εργασιακά είχα αποφασίσει να ψηφίσω ναι. Όμως θα ακολουθήσω τη γραμμή του κόμματος. Εάν όμως κάποιοι αλλάξουν στάση και δεν τηρήσουν τη δέσμευσή τους τότε και εγώ θα κάνω αυτό που είχα αποφασίσει.

Ο Γρηγόρης Ψαριανός δηλώνει ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έκανε λάθος όταν δήλωνε ότι η διαπραγμάτευση ολοκληρώθηκε και ότι αυτός θα είναι υπεύθυνος εάν δεν περάσουν τα μέτρα καθώς θα μπορούσε να καταθέσει το πολυνομοσχέδιο σε τουλάχιστον δύο διαφορετικά άρθρα.

 

Πηγή: nocomments.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ