Λυκούδης:Στηρίζουμε την κυβέρνηση

Λυκούδης:Στηρίζουμε την κυβέρνηση

Την εισήγηση του Φώτη Κουβέλη να υπερψηφιστεί από τη ΔΗΜ.ΑΡ. ο προϋπολογισμός, υπερασπίστηκε ο Σπύρος Λυκούδης, τονίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο το κόμμα δείχνει την στήριξή του στην κυβέρνηση.

«Ο προϋπολογισμός είναι ένας γενικός νόμος, ο οποίος αποτυπώνει μεγάλα μεγέθη, δεν τα συγκεκριμενοποιεί. Η στήριξή του ή όχι συνδέεται με την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση», δήλωσε χαρακτηριστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm.

Ο Σπύρος Λυκούδης επανέλαβε την στήριξη του κόμματος στην κυβέρνηση τονίζοντας ότι «εμείς υποστηρίζουμε την κυβέρνηση γιατί μετέχουμε σε μία πολύ μεγάλη εθνική προσπάθεια ώστε να βγει η χώρα από τα σημερινά αδιέξοδα».

Αναφορικά με το δημοσιονομικό πακέτο, ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜ.ΑΡ. επισήμανε ότι «θέλουμε να ψηφίσουμε το δημοσιονομικό πακέτο γιατί πιστεύουμε ότι είναι το εισιτήριο για την εκταμίευση της επόμενης δόσης».

Όσο για τη συζήτηση, που έχει ξεκινήσει από το ΠΑΣΟΚ, για συμμετοχή στελεχών των δυο κυβερνητικών εταίρων στην κυβέρνηση, σε περίπτωση που γίνει ανασχηματισμός, αμέσως μετά την ψήφιση των μέτρων, ο Σπύρος Λυκούδης επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν τέτοιες απόψεις και στη Δημοκρατική Αριστερά.

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ