Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι

Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι

Φαίνεται πως τελικά καθημερινά έρχονται στην επιφάνεια και νέα στοιχεία από τους διαλόγους των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στη θυελλώδη συνεδρίαση της Κ.Ο που έληξε άδοξα με την απόφαση που ελήφθη υπέρ της ψήφισης των μέτρων, στο πόδι της πλειοψηφίας, αφού μετά την αποχώρηση του Κ. Σκανδαλίδη η συνεδρίαση σχεδόν διαλύθηκε.

Όπως μεταφέρουν στελέχη που ήταν μέσα στην αίθουσα που συνεδρίαζε εκτάκτως η Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ, κάποια στιγμή αφού έχουν μιλήσει αρκετοί από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και εξηγούσε ο καθένας με τη σειρά του, τι κατά τη γνώμη του έγινε στο μπάχαλο της ψηφοφορίας της βουλής για τις αποκρατικοποιήσεις, με τον Μίμη Ανδρουλάκη να αποκαλεί φασιστική τη  νοοτροπία Βενιζέλου – έτσι ακούστηκε να λέει σύμφωνα με αυτήκοους  μάρτυρες – το λόγο πήρε ο βουλευτής Λακωνίας, Λ. Γρηγοράκος, που διατηρεί από το παρελθόν κόντρα με τον Π. Κουκουλόπουλο.

«Κοιτάξτε να δείτε» είπε απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τους άλλους βουλευτές γύρω από το μεγάλο τραπέζι σε σχήμα “Π”, «τα πράγματα είναι πολύ απλά, μην προσπαθείτε να δείτε τι έγινε και τι δεν έγινε. Για το μπάχαλο των αποκρατικοποιήσεων ευθύνονται δύο ανίκανοι άνθρωποι: ο Πάρις Κουκουλόπουλος και ο Γιάννης Στουρνάρας όλα τα άλλα είναι…».

Μετά από αυτό καταλαβαίνετε την έκρηξη που σημειώθηκε με εκείνους τους περιβόητους διαλόγους στη συνέχεια στα σκαλοπάτια του κτιρίου.

 

Πηγή: egiakoumis.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ