Μητροπολίτης vs βουλευτή της ΧΑ

Μητροπολίτης vs βουλευτή της ΧΑ

Πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο (κατά κόσμον Γεώργιος Σάββατος) και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην περιοχή Δημήτρη Κουκούτση. Όλα ξεκίνησαν με αφορμή τις δηλώσεις του πρώτου για τις ρατσιστικές επιθέσεις της Χρυσής Αυγής.

Στην συνέχεια απάντησε ο κ. Κουκούτσης με ανακοίνωσή του στο προσωπικό του blog, στην οποία χαρακτηρίζει τον Μητροπολίτη «οικουμενιστή και ουνίτη, που δεν έχει θέση στην καρδιά των Μεσσηνίων». Και καταλήγει στην ίδια ανακοίνωση: «Ο γκουρμέ Σαββάτος δεν μπορεί να αναπληρώσει το κενό των λαοπρόβλητων προκατόχων του….».

Άμεση ήταν η απάντηση του γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας της Ιεράς Μητρόπολης Μεσσηνίας, στην οποία υπογραμμίζονται τα εξής:«Η “εκκλησιαστική χείρ” του χρυσαυγίτη βουλευτή Μεσσηνίας εφάρμοσε τη γνωστή μέθοδο των ομοίων και ομοφρόνων της, τη μέθοδο της λασπολογίας, του ψεύδους, της παραπληροφόρησης και του λεκτικού τραμπουκισμού, δεν τόλμησε όμως να απαντήσει στα ερωτήματα για τη βία, τους προπηλακισμούς και τις ρατσιστικές εκδηλώσεις, τα οποία έθεσε ο μητροπολίτης στη συνέντευξή του. Ο βουλευτής εφάρμοσε τη λαϊκή ρήση: Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια».

 

Πηγή:newsmessinia.blogspot.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ