Τσίπρας: “Κυβέρνηση Μουτζαχεντίν”

 

Τσίπρας: “Κυβέρνηση Μουτζαχεντίν”

Σφοδρότατη επίθεση στην κυβέρνηση την οποία και αποκάλεσε «κυβέρνηση νεοφιλελεύθερων Μουτζαχεντίν, που ετοιμάζεται να ξεπουλήσει τη χώρα», εξαπέλυσε χθες βράδυ σε ομιλία του στο Ηράκλειο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Μιλώντας σε εκδήλωση σε κεντρικό κινηματογράφο, ο  κ. Τσίπρας επεσήμανε χαρακτηριστικά: «148 βουλευτές αποφάσισαν σήμερα (σ.σ. χθες) να ξεπουλήσουν όλες τις ΔΕΚΟ. Αυτό το πράγμα είναι πρωτοφανές, δεν έχει ξανασυμβεί στα δημοκρατικά χρονικά».

Σύμφωνα με τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, η δανειακή δόση των 31,5 δις θα δοθεί έτσι κι αλλιώς, «όχι γιατί τελειώνουν τα ταμειακά διαθέσιμα της χώρας στις 16 Νοεμβρίου, όπως υποστηρίζουν, αλλά για να σωθούν οι Τράπεζες και η ίδια η Ευρωζώνη. “Στο δίλλημα της μοιραίας Τριανδρίας των Μνημονιακών Μνημόνιο ή Χάος, απάντησαν οι ίδιοι σήμερα (σ.σ χθες) στη Βουλή : Και Μνημόνιο Και Χάος», κατέληξε.

Επεσήμανε τέλος ότι η κυβέρνηση «της προχωρημένης κοινωνικής αποσύνθεσης και την ηθικής και πολιτικής σήψης δεν νομιμοποιείται να φέρει στη Βουλή τα μέτρα των νέων περικοπών .

 

Πηγή: cretalive.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ