Συνεδριάζει η ΔΗΜΑΡ για το “πακέτο”

Συνεδριάζει η ΔΗΜΑΡ για το “πακέτο”

 

Στις 15:00 αναμένεται να συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Αγίου Κωνσταντίνου. Σύμφωνα με ηγετικά στελέχη του κόμματος, στη σημερινή συνεδρίαση πρόκειται να εκτιμηθεί η πορεία των διαπραγματεύσεων για το πακέτο των νέων μέτρων, με δεδομένη τη στάση του κόμματος για τα εργασιακά.

Όπως δήλωσε ανώτατο ηγετικό στέλεχος της ΔΗΜΑΡ, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς και ο πρόεδρος του κόμματος, Φώτης Κουβέλης, κατά τη χθεσινή τηλεφωνική τους συνομιλία, επαναπροσδιόρισαν το status της διαπραγμάτευσης για τα εργασιακά και αναμένουν τις κινήσεις των Ευρωπαίων εταίρων. Το ίδιο στέλεχος, που έχει πλήρη γνώση των συζητήσεων των κκ Σαμαρά και Κουβέλη, υπογράμμισε ότι οι σχετικές συζητήσεις με Ευρωπαίους ηγέτες έχουν ξεκινήσει και η πολιτική διαπραγμάτευση εξελίσσεται.

Στις 3 μετά το μεσημέρι πρόκειται να συγκληθεί η ΚΟ της ΔΗΜΑΡ, προκειμένου να ενημερωθεί για τις προθέσεις του οικονομικού επιτελείου και να καθορίσει τη στάση του κόμματος για τις αποκρατικοποιήσεις, στη βραδινή ψηφοφορία στη Βουλή.     

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ