Προ των πυλών νέας κυβερνητικής κρίσης

Ένα πραγματικό θρίλερ εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες με αφορμή το νομοσχέδιο του Μιλτιάδη Παπαϊωάννου για την αποσυμφόρηση των σωφρονιστικών καταστημάτων.Η ψηφοφορία είναι προγραμματισμένη για σήμερα το βράδυ και σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η Κάτια Μακρή στο δελτίο ειδήσεων του Real.fm αυτή την ώρα το νομοσχέδιο δεν περνάει.

Οι βουλευτές της ΝΔ και του ΛΑΟΣ  έχουν ειδοποιήσει ότι δεν θα ψηφίσουν και με αυτά τα δεδομένα πολλοί από τους 153 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα ακολουθήσουν στο «όχι».Η Κάτια Μακρή μάλιστα αποκάλυψε ότι ο Μιλτιάδης  Παπαϊωάννου ενημέρωσε τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο  για τη νέα μείζονα κυβερνητική κρίση και ζήτησε τη διαμεσολάβηση του υπουργού Επικρατείας για να πεισθούν οι βουλευτές της ΝΔ και του ΛΑΟΣ να υπερψηφίσουν το νομοσχέδιο.

«Αυτή τη στιγμή οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είναι 153, γνωρίζουν ότι μετά τις επικείμενες εκλογές θα μείνουν 60. Επομένως οι 90 βουλευτές που θα χάσουν την έδρα τους θα τα παίξουν όλα για όλα» είπε η Κάτια Μακρή, συμπληρώνοντας ότι στην επικοινωνία που είχε με πολλούς από αυτούς, της επαναλάμβαναν τη φράση «προτιμούμε να κυκλοφορούμε στο δρόμο παρά να υπακούμε σε κομματικές πειθαρχίες».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ