Πυρά Μητσοτάκη κατά βουλευτών του ΠΑΣΟΚ

Πυρά Μητσοτάκη κατά βουλευτών του ΠΑΣΟΚ

”Θεωρώ αδικαιολόγητες τις αντιδράσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στα ζητήματα των αποκρατικοποιήσεων”, δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm, σχολιάζοντας την άρνηση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, να καταψηφίσουν την τροπολογία για τις αποκρατικοποιήσεις.

Αναφορικά με τη στάση της Δημοκρατικής Αριστεράς στα εργασιακά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε ότι ”κατανοώ απόλυτα τη στάση της ΔΗΜ.ΑΡ., αλλά θεωρώ ότι έχουν γίνει πολλές υποχωρήσεις και από την άλλη πλευρά”, προσθέτοντας ότι ”πιστεύω τελικά ότι θα συναινέσει και θα υπερψηφίσει το συνολικό πακέτο”.

Όσο για το ενδεχόμενο να επιμείνει η ΔΗΜ.ΑΡ. και να καταψηφίσει τις αλλαγές στα εργασιακά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι ”είναι πιο εύκολο για κάποιον να βγάζει την ουρά του απ’ έξω απ’ ότι να ψηφίσει το δύσκολο πακέτο των μέτρων”.

”Πολύ φοβάμαι ότι αυτή τη στιγμή αναλώνουμε πολλά διπλωματικά πυρομαχικά ως χώρα, με το να μην εστιάζουμε στο ουσιαστικό, δηλαδή στο τρόπο με τον οποίο θα πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από τα οποία έχουμε συμφωνήσει να πάρουμε από τους δανειστές μας”, επεσήμανε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Σχολιάζοντας την πορεία της κυβέρνησης ανέφερε ότι ”είμαι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι σ’ ένα σύντομο χρονικό διάστημα διορθώθηκε η κακή εικόνα της χώρας στο εξωτερικό, αλλά δεν είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το γεγονός ότι φθάνουμε την τελευταία στιγμή για να νομοθετήσουμε την υλοποίηση των περιβόητων προαπαιτούμενων μέτρων”.

 

Ακούστε το ηχητικό

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ