ΚΚΕ:Απάνθρωπη η Ε.Ε.

ΚΚΕ:Απάνθρωπη η Ε.Ε.

Πυρά του κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της συγκυβέρνησης, εξαπολύει το ΚΚΕ, με αφορμή τις δηλώσεις του Χέρμαν Βαν Ρομπάι και του Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο για την Ελλάδα, αλλά και τις αλλαγές στα εργασιακά.

”Αυτή είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση απάνθρωπη, αντιλαϊκή και κυνική, που δεν διορθώνεται. Πιο καθαρά δεν μπορούσαν να το πουν: Για να μείνει η χώρα στην ΕΕ πρέπει ο λαός να εξαθλιωθεί και η χώρα να λεηλατηθεί από το κεφάλαιο, ελληνικό και ευρωπαϊκό. Γι’ αυτό ο λαός δεν πρέπει να δεχτεί να τον κοροϊδεύουν τα κόμματα που εμφανίζουν την ΕΕ ως σωτήρα ή του λένε ότι αυτό το τέρας μπορεί να γίνει φιλολαϊκό”, αναφέρει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του, για τις δηλώσεις των Ευρωπαίων αξιωματούχων.

Για ”νέο εργασιακό έγκλημα για λογαριασμό των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων”, κατηγορεί τη συγκυβέρνηση το Κουμμουνιστικό κόμμα.

”Είναι καιρός οι παλιοί εργαζόμενοι να βρεθούν στο ίδιο μετερίζι με τους νέους εργαζόμενους και τους ανέργους, που ζουν ήδη την εργασιακή ζούγκλα, για να σταματήσουν το έγκλημα, για το δικαίωμα όλων στη σταθερή εργασία με σύγχρονα δικαιώματα και μισθούς. Η εργατική τάξη δεν έχει ακόμα δείξει τη δύναμή της. Ήρθε η ώρα να το κάνει με την ταξική της ενότητα, οργάνωση και συνειδητοποίηση”, καταλήγει το ΚΚΕ.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ