Έκοψε τα κινητά στους συμβούλους

Έκοψε τα κινητά στους συμβούλους

Την ανάκληση της χορήγησης κινητών τηλεφώνων στους ειδικούς συμβούλους του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης αποφάσισε ο υπουργός Αντώνης Μανιτάκης, λόγω «μείωσης του κόστους των επικοινωνιών».

Επίσης, με άλλη απόφασή του, ο κ. Μανιτάκης εγκρίνει τη χρήση κινητού τηλεφώνου, για την εξυπηρέτηση του υπουργείου, μόνο για τον υπουργό (απεριόριστο όριο κλήσεων), την ασφάλεια του υπουργού (μέχρι 40 ευρώ), τον οδηγό του υπουργού (μέχρι 40 ευρώ) και της υπεύθυνης του γραφείου Τύπου (μέχρι 50 ευρώ). Όπως αναφέρεται στην απόφαση, σε περίπτωση που το ύψος των λογαριασμών υπερβαίνει το όριο που έχει καθοριστεί, η επιπλέον δαπάνη βαρύνει αποκλειστικά το χρήστη.

Σημειώνεται ότι πριν από μερικές ημέρες ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνης Μανιτάκης, σε ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων του βουλευτή Α’ Αθηνών της Ν.Δ., Ανδρέα Ψυχάρη, είχε απαντήσει ότι στο υπουργείο του οποίου έχει την πολιτική ευθύνη έχουν διατεθεί κινητά τηλέφωνα μόνο στην πολιτική ηγεσία και στη συνοδεία του Υπουργού και ότι το ανώτατο μηνιαίο χρηματικό όριο κλήσεων που έχει θεσπιστεί φτάνει τα 65 ευρώ.

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ