Το παρασκήνιο της διαγραφής

Ακαριαία ήταν η αντίδραση του Αντώνη Σαμαρά, να διαγράψει από την Κ.Ο της ΝΔ, τον Νίκο Σταυρογιάννη, μετά τη συνέντευξή του στη Real News, όπου προανήγγειλε ότι δεν θα ψηφίσει τα μέτρα.

Σύμφωνα με τον Real Fm και τη Λόρα Ιωάννου, η οποία πήρε τη συνέντευξη από τον Νίκο Σταυρογιάννη, από την τελευταία εβδομάδα ο βουλευτής είχε εκφράσει την άποψή του για τα μέτρα που εξετάζει η κυβέρνηση και δήλωνε σε συνομιλίες που είχε με άλλους βουλευτές, αποφασισμένος να μη τα ψηφίσει.

Η αντίδραση του Πρωθυπουργού, ήταν άμεση καθώς ο Αντώνης Σαμαράς επιθυμεί να στείλει ένα μήνυμα σε όλη την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, και σε οποιονδήποτε βουλευτή έχει έναν παρόμοιο προβληματισμό. Θέλει με αυτό τον τρόπο να δείξει ότι η κυβέρνηση δεν θέλει σε καμία περίπτωση να ”παίζουν” οι βουλευτές με το θέμα των μέτρων, τη στιγμή που γίνεται ένας δύσκολος αγώνας για τη σωτηρία της χώρας.

Ωστόσο, μετά τη συνέντευξη, το Μέγαρο Μαξίμου επικοινώνησε με τον Νίκο Σταυρογιάννη, ζητώντας του να ανακατασκευάσει τα λεγόμενά του, όμως εκείνος επέμεινε και έτσι τέθηκε εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας .

 

Διαβάστε ακόμα:

 

Διέγραψαν τον Σταυρογιάννη μετά τη δήλωσή του στη Real News

 

Οι δηλώσεις Σταυρογιάννη μετά την διαγραφή του

 

Υπέρ της διαγραφής ο Γιακουμάτος

 

Κεδίκογλου: Όποιος δεν θέλει φεύγει

 

Κεφαλογιάννης: Έκανε λάθος ο Σταυρογιάννης

 

Νικολόπουλος: Πριβέ κλαμπ η ΝΔ

 

Βόζεμπεργκ: Κάτι μου θυμίζει…

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ