Ο Λυκούδης για τον πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας

 Ο Λυκούδης για τον πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας

Το γεγονός ότι πρέπει να αναζητήσουμε ρυθμίσεις γύρω από το θέμα του πλειστηριασμού της πρώτης κατοικίας, επισήμανε ο Σπύρος Λυκούδης, αναφερόμενος στις δηλώσεις του Μάκη Βορίδη για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο γραμματέας της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜ.ΑΡ., μιλώντας στην εκπομπή Κώστα Χαρδαβέλλα και της Μαίρης Πολλάλη στον Real fm, τόνισε ότι  ”δεν αμφισβητώ ότι πρέπει να υπάρχει συνέπεια ανάμεσα στον οφειλέτη και σ’ αυτόν που δάνεισε. Όμως σε καιρούς πάρα πολύ δύσκολους, όπως είναι τώρα, και με τη νέα αφόρητη πίεση που δέχονται τα ελληνικά νοικοκυριά, δεν είναι δυνατόν να μην αναζητήσουμε ρυθμίσεις γύρω από αυτό το θέμα”.

Όσο για τις απαιτήσεις της τρόικας που ζητά να βγουν σε πλειστηριασμό ακόμα και οι πρώτες κατοικίες από το νέο έτος, ο Σπύρος Λυκούδης επισήμανε ότι ”η τρόικα έχει πάρει φόρα και ζητά αίμα από την ελληνική κοινωνία. Γι’ αυτό, η διαπραγμάτευση πρέπει να είναι κυρίως με την πολιτική Ευρωπαϊκή ηγεσία, και πολύ λιγότερο με τους υπαλλήλους της τρόικας. Αυτοί δεν πιάνονται πια”.

 

Ακούστε τη συνέντευξη

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

 

Η απάντηση Μητρόπουλου στον Βορίδη

 

Η απάντηση Κορκίδη στον Βορίδη

 

 Γεωργιάδης:”Τα κεφάλαια δεν έχουν εθνικότητα”

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ