Λοβέρδος:Βρήκαν εύφορο έδαφος

 Λοβέρδος:Βρήκαν εύφορο έδαφος

 

 

Και ο Ανδρέας Λοβέρδος επιβεβαίωσε το θετικό κλίμα που επικρατεί πλέον στην Ευρώπη, για την Ελλάδα, υπογραμμίζοντας ωστόσο η σημερινή κυβέρνηση βρήκε εύφορο έδαφος από τις κυβερνήσεις των δυο τελευταίων χρόνων.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ο οποίος συμμετείχε σε ένα forum του ΝΑΤΟ, τόνισε μιλώντας στους δημοσιογράφους, ότι είδε πως το κλίμα έχει αλλάξει.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το MEGA, επισήμανε ότι ”πριν από δυο χρόνια όλοι απέφευγαν τους Έλληνες πολιτικούς, ενώ σήμερα όλοι θέλουν να μας μιλήσουν”.

”Όλοι δείχνουν έναν σεβασμό και αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που κάνουμε. Βεβαίως η αλλαγή του κλίματος έχει να κάνει και με τις προσπάθειες του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, αλλά και με όσα έγιναν τα δυο προηγούμενα χρόνια, με τις κυβερνήσεις του Γιώργου Παπανδρέου και Λουκά Παπαδήμου”, τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Πρόσθεσε επίσης ότι ”εμείς δυο χρόνια καταφέραμε και σταθήκαμε όρθιοι. Αν δεν είχαμε κάνει όλα αυτά που έγιναν, δεν θα είχε βρει η κυβέρνηση εύφορο έδαφος για να προχωρήσει στα σημερινά βήματα και να υπάρξει αυτό το αποτέλεσμα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ