ΣΥΡΙΖΑ: Μην υποκύψετε στην τρομοκρατία

Η γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με ανακοίνωσή της για τις σημερινές κινητοποιήσεις καλεί τον λαό “να μην υποκύψει στην τρομοκρατία και την επιβολή του φόβου”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Για άλλη μια φορά χιλιάδες διαδηλωτές πλημμύρισαν την Αθήνα και άλλες πόλεις απαιτώντας να μπει φραγμός στα αντεργατικά, αντιλαϊκά μέτρα κυβέρνησης και τρόικας που δεν έχουν τέλος.

 

Για άλλη μια φορά η κυβέρνηση έδειξε τις προθέσεις της, να υπερβεί κάθε όριο και ερμηνεία της δημοκρατικής νομιμότητας ασκώντας ασύλληπτη αστυνομική βία και κατασταλτική επιβολή, χωρίς προσχήματα και αφορμές, βομβαρδίζοντας απρόκλητα την πορεία των συνδικάτων με χημικά, εισβάλοντας εντός των μπλοκ των συνδικάτων και των οργανώσεων, ασκώντας μαζικά και αδιακρίτως βία, «σκουπίζοντας» κυριολεκτικά τους δρόμους του κέντρου της Αθήνας.

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καλεί τους εργαζόμενους και το λαό που αντιστέκεται και αγωνίζεται, να μην υποκύψει στην τρομοκρατία και την επιβολή του φόβου. Καλεί τα σωματεία και τις ομοσπονδίες να προχωρήσουν σε κλιμάκωση των απεργιών και των κινητοποιήσεων. Καλεί σε αντίσταση ώστε να μην περάσουν τα μέτρα και να πέσει το συντομότερο η κυβέρνηση των μνημονίων και της αντιδημοκρατικής και αυταρχικής επιβολής”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ