Κιουτσούκης:”Αυτοί είναι τραμπούκοι”

«Οι συνοπτικές διαδικασίες διαγραφής μου, των οποίων την νομιμότητα αμφισβητώ, δείχνουν πώς αντιλαμβάνονται κάποιοι τη δημοκρατία και την ελευθερία του λόγου και τον πλουραλισμό των απόψεων», τονίζει ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα μία μέρα μετά τη διαγραφή του από την Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ.«Είναι αστεία η δικαιολογία της διαγραφής μου όταν και ο κ. Τζαβάρας και ο κ. Γεωργιάδης και η κα Μπακογιάννη στις δηλώσεις τους στα ΜΜΕ αρνούνται ότι προπηλακίστηκαν.

Σ’ ότι αφορά τον χαρακτηρισμό του “τραμπούκου” που μου προσάπτουν έντεχνα, τον επιστρέφω σ’ αυτούς που τον …επινόησαν!!!», επισημαίνει. «Μπορεί να με διέγραψαν από τους καταλόγους και τα μητρώα της Ν.Δ. δεν μπορούν όμως να με διαγράψουν από τη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη, όπως δεν μπορούν να διαγράψουν τους αγώνες, τη δράση μου και την ιδεολογία μου, που φυσικά δεν είναι το μνημόνιο», υπογραμμίζει ο κ. Κιουτσούκης και δηλώνοντας υπερήφανος για τους διαχρονικούς αγώνες και τη δράση της ΔΑΚΕ Ι.Τ.. Της παράταξης, όπως λέει, «την οποία έχω τιμή να εκπροσωπώ, και δύο φορές υπερήφανος που με διέγραψαν για τις αρχές, τις αξίες και τις ιδέες που υπερασπίζομαι ανιδιοτελώς».«Κυρίως όμως είμαι υπερήφανος», προσθέτει ο γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ, «που με διέγραψαν γιατί υπερασπίζομαι τα δίκαια των εργαζομένων που δοκιμάζονται και χειμάζονται σκληρά από την καταστροφική πολιτική του Μνημονίου. Όσοι “πρόθυμοι” πιστεύουν ότι θα μας τρομοκρατήσουν με τον Μπαμπούλα της διαγραφής και θα μας κλείσουν το στόμα, ως πρόσωπα και ως ΔΑΚΕ όπως τρομοκρατούν τον Ελληνικό λαό εδώ και τρία χρόνια, πλανώνται “πλάνην οικτράν”…»Και προσθέτει ο κ. Κιουτσούκης:«Η ΔΑΚΕ Ι.Τ. θα συνεχίζει να μάχεται σ’ όλα τα επίπεδα και από κάθε μετερίζι, πιστή στο άρθρο 2 του Κανονισμού Λειτουργίας της το οποίο παραθέτoυμε για όσους θέλουν να μας ταυτίσουν με κόμματα: Άλλωστε η πορεία μας ήταν, είναι και θα παραμείνει, παράλληλη με τη Ν.Δ. και όχι ταυτόσημη.1. Η ΔΑΚΕ πιστεύει στον Δημοκρατικό, Ανεξάρτητο, Αυτόνομο και Πολιτικοποιημένο Συνδικαλισμό.

2. Αγωνίζεται για ένα Συνδικαλιστικό Κίνημα αξιόμαχο και διεκδικητικό. Γνήσιο εκφραστή των δικαιωμάτων των εργαζομένων, μέσα σ΄ ένα καθεστώς πολυφωνικής, πολυκομματικής Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας.

3. Πιστεύει στη συνύπαρξη και ισότιμη συνεργασία όλων των κοινωνικών ομάδων, στην προοπτική της προόδου και της ανάπτυξης του κοινωνικού συνόλου. Όσοι δε, πίστεψαν ή πιστεύουν ότι θα στρώσουμε χαλί και ροδοπέταλα στον δρόμο της καταστροφής, της κατάργησης του 5νθημέρου, του 8ωρου, των Σ.Σ.Ε. και των ελάχιστων εργασιακών θεμελιωδών δικαιωμάτων, θα λαμβάνουν αδιαλείπτως την απάντησή τους.Οι Έλληνες εργαζόμενοι δεν είναι ιθαγενείς!» 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ