Βίτσας: Να ρωτήσουμε γιατί δεν γράφονται στον ΣΥΡΙΖΑ…και ας απαντήσουν “γιατί είσαστε μ@@@@@ς”

Τρόπους για να τροφοδοτηθεί με νέα ενεργά μέλη ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνουν τα στελέχη του κόμματος, με τον βουλευτή Δημήτρη Βίτσα να δίνει μια εναλλακτική πρόταση στο πλαίσιο διαδικτυακής σύσκεψης στελεχών της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον κ. Βίτσα, ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να μοιράζει στις γειτονιές, σε ταβέρνες και σε στέκια, ένα ερωτηματολόγιο στον κόσμο και να απαντά σε συγκεκριμένες ερωτήσεις.

«Να βγάλει ένα χαρτί η οργάνωση να το δώσετε σε μερικούς με μια ερώτηση, όχι κανένα κατεβατό, που να λέει ας πούμε «ρε παιδιά γιατί δεν οργανώνεστε;». Και ας σου γράψει ο άλλος: «Γιατί είσαστε μ%^%$ς, γιατί αυτό, γιατί το άλλο…» ανέφερε στην πρόταση του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, η τοποθέτηση του Δημήτρη Βίτσα, σύμφωνα με το ηχητικό των Παραπολιτικών, ήταν η εξής:

“Εμείς αυτό που λέμε είναι γιατί δεν κάνει μια οργάνωση μελών, μια συζήτηση, έστω με αυτό το θέμα ή με ένα άλλο θέμα. Μεταξύ τους. Ούτε να ‘ρθει ο Βίτσας, ούτε να ‘ρθει ο Τσίπρας. Πας καμιά φορά σε μια οργάνωση και ξέρεις ότι υπάρχουν εκεί 2-3 σύντροφοι που τα ξέρουν καλύτερα από σένα. Εσύ πας να τους κάνεις -επιτρέψτε μου να πω- το μάγκα τώρα, τα ξέρεις κτλ. Είναι αυτό που λέει ο Ρόγκας, ότι τέλος πάντων, μερικά πράγματα αποκτάς και μια εμπειρία και τα κάνεις καλά.

Να κάνει μία οργάνωση μία τέτοια κουβέντα. Να βγάλετε ένα χαρτί, εκεί στο Μεταξουργείο που υπάρχουνε πολύ ωραίες ταβέρνες και πολύ ωραία στέκια. Να βγάλετε ένα χαρτάκι να πάτε και να το δώσετε σε μερικούς νέους με μία ερώτηση, όχι κανένα κατεβατό, που να λέει ας πούμε ρε παιδιά, ‘γιατί δεν οργανώνεστε’; Και να σου γράψει ο άλλος ‘γιατί είσαστε μ@@@@@ς’. Γιατί αυτό, συγνώμη τώρα, μιλάμε και στο Facebook, για το ένα και για το άλλο. Να βγάλουμε και μια εμπειρία”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ