• Τατούλης καλεί Δένδια

  12:15 μμ, Τετάρτη 12 Σεπ 2012 12:15 μμ, Τετάρτη 12 Σεπ 2012

  Τον κίνδυνο που ελλοχεύει η ανεξέλεγκτη δράση συμμοριών των άκρων, Αριστεράς και Δεξιάς, για κατάλυση του κράτους δικαίου υπό το άλλοθι είτε του «προοδευτισμού» ή του «Εθνικοσοσιαλισμού» υπογραμμίζει με επιστολή του στον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

  Ο πρώην υφυπουργός Πολιτισμού ζητά από τον υπουργό την άμεση ενεργοποίηση των Εισαγγελικών Αρχών της Περιφέρειας για την αποφυγή κλιμάκωσης γεγονότων σαν αυτά που διαδραματίστηκαν στην Καλαμάτα.

  «Και στις δύο περιπτώσεις η κατάλυση του Κράτους Δικαίου με το μανδύα του "προοδευτισμού" ή του "Εθνικοσοσιαλισμού" ντύνει τον ίδιο ακριβώς λύκο σημειώνει ο Πέτρος Τατούλης στην επιστολή του προς τον Νίκο Δένδια, υπογραμμίζοντας ότι "Η μετατόπιση της κυρίαρχης κοινωνικής συνείδησης από τον Ορθό δρόμο της λογικής και την πίστη στις Δημοκρατικές Αξίες προς άλλες ανορθόδοξες πρακτικές αυτοδικίας και ανομίας, είναι σαφές ότι μόνο μέσα από την εμπέδωση της δημοκρατικής παιδείας μπορεί να ανακοπεί.

  Αυτό είναι ωστόσο μια διαδικασία χρονοβόρα και απαιτητική, γεγονός το οποίο συντείνει στην αρχική μου παρότρυνση για αυστηρή τήρηση των νόμων, έναντι πάντων: από όπου κι αν η δήθεν δίκαιη οργή πορεύεται – Αριστερά ή Δεξιά, από όπου κι αν η παρανομία υποθάλπεται», τονίζει, μεταξύ άλλων, στην επιστολή ο κ. Τατούλης.

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα