Κακλαμάνης για Πατέλη: Δεν μπορεί μετά την πατάτα να λένε “συγγνώμη δεν είμαστε πολιτικοί” – Ο λογαριασμός πάει στον πρωθυπουργό

Τις δηλώσεις που έκανε ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης σχετικά με τους κατόχους διδακτορικών και τη συγγνώμη που ζήτησε στη συνέχεια, κλήθηκε να σχολιάσει ο Νικήτας Κακλαμάνης κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του εμφάνισης στο mega.

Ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής, τόνισε πως “εκτιμώ πολύ το ότι ο κ. Πατέλης κατάλαβε το λάθος του και ζήτησε δημόσια συγγνώμη. Έχω όμως να απαντήσω στον κάθε κ. Πατέλη, ότι πράγματι και εμένα η διδακτορική διατριβή μου πήρε 3,5 χρόνια. Αλλά δεν ασχολούμουν μόνο με τη διατριβή, δούλευα ταυτόχρονα στο νοσοκομείο…” για να προσθέσει ότι “όλοι οι τεχνοκράτες, που ένας πρωθυπουργός τους τιμά με την εμπιστοσύνη του και τους παίρνει συμβούλους δίπλα του, στο εκάστοτε Μέγαρο Μαξίμου, δεν μπορεί όταν κάνουν την πατάτα να λένε μετά συγγνώμη και ‘δεν είμαστε πολιτικοί’. Ο λογαριασμός πάει στον πρωθυπουργό και πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί”.

Στη συνέχεια, ο κ. Κακλαμάνης τόνισε ότι “η Νέα Δημοκρατία δεν είναι ο κ. Πατέλης. Είπε προσωπική του άποψη”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ