Το βίντεο της ΚΝΕ για τον Χατζηδάκη και την τούρτα με τον Σούπερμαν

Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στα social media με την τούρτα με την οποία γιόρτασε τα γενέθλιά του ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης. Η ΚΝΕ έφτιασε ένα βίντεο με το οποίο τρολάρει τον κ. Χατζηδάκη. “Πώς κατάντησε ο σούπερμαν…” είναι ο τίτλος του βίντεο, στο οποίο περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, αποσπάσματα από τη γνωστή ταινία, ενώ ακούγεται ο κ. Χατζηδάκης να τραγουδά. Στο τέλος, η ΚΝΕ καλεί σε απεργία την 6η Μαΐου.

“Αυτός ο σούπερμαν δουλεύει για τον Λεξ Λούθορ… Στις 6 Μάη απεργούμε! Συμμετέχουμε στις πρωτομαγιάτικες συγκεντρώσεις με τα σωματεία μας” αναφέρεται στην περιγραφή του βίντεο.

Ο Κωστής Χατζηδάκης έκλεισε χθες τα 56 και η σύζυγός του Πόπη Καλαϊτζή σε συνεννόηση με τους συνεργάτες του στο υπουργείο Εργασίας, του έκαναν μια έκπληξη. Συγκεκριμένα η σύζυγος του κ. Χατζηδάκη έκανε την εμφάνισή της στο υπουργείο με μία τούρτα. Αμέσως οι συνεργάτες του υπουργού βγήκαν από τα γραφεία τους και του ευχήθηκαν “χρόνια πολλά”. Όπως θα διαπιστώσετε στις παρακάτω φωτογραφίες η τούρτα έκανε δικαιολογημένα… ντόρο, καθώς παρουσιάζει τον κ. Χατζηδάκη ως Σούπερμαν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ