Εμπάργκο του ΚΚΕ στην εκπομπή “Σήμερα” του ΣΚΑΪ μετά την κόντρα Κανέλλη-Οικονόμου

Το ΚΚΕ δεν άφησε αναπάντητα τα όσα συνέβησαν το πρωί στην εκπομπή του Δημήτρη Οικονόμου και της Μαρίας Αναστασοπούλου, με την βουλευτή του κόμματος Λιάνα Κανέλλη. Μέσω του Twitter το γραφείο Τύπου της ΚΕ του κόμματος γνωστοποίησαν το εμπάργκο στην εκπομπή “Σήμερα”.

“Μετά τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα λογοκρισίας σε καλεσμένους του ΚΚΕ στις εκπομπές του πρωινού άτυπου κυβερνητικού εκπροσώπου Δ. Οικονόμου του ΣΚΑΪ, είναι προφανές ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται στο εξής να νομιμοποιήσει με την -ούτως ή άλλως σπάνια- παρουσία του αυτές τις πρακτικές” αναφέρει η ανάρτηση.

Χαμός με την Κανέλλη και τον Οικονόμου: Η ένταση, η συγγνώμη και το απότομο κλείσιμο της σύνδεσης

“Δεν θα με διακόψετε, όπως δεν διακόψετε και τον κ. Χατζηβασιλείου. Έχω τρία λεπτά να πω 3.000 πράγματα και είμαι σε θέση να το κάνω. Αυτά τα 3.000 πράγματα θα σας τα πω, είτε σας αρέσει είτε όχι” τόνισε η Λιάνα Κανέλλη στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ. “Παρακαλώ να με σεβαστείτε” συμπλήρωσε.

“Ήταν 6.000 άτομα σε ειρηνική διαδήλωση, στην ουρά της διαδήλωσης μπορεί να παρεισφρήσει οποιοσδήποτε. Παρεισέφρησαν κάποιοι που θέλησαν να ενδεχομένως και να επιτεθούν στην αστυνομία. Την εικόνα με τον αστυνομικό που κρατά το όπλο την είδατε; Τους ξυλοδαρμούς και τους τραυματισμούς την είδατε; Για ποια αστυνομία μιλάμε; Ποιος θέλησε να διαλύσει την διαδήλωση;” ανέφερε η βουλευτής του ΚΚΕ.

“Την έκφραση έχετε κουράγιο να την παίξετε και την παίρνω πάνω μου μιας ομάδας αστυνομικών “πάμε να τους γ#$$με και να τους σκοτώσουμε”; Εγώ το βίντεο το είδα και παίρνω την ευθύνη” είπε η κ. Κανέλλη με τον Δημήτρη Οικονόμου να την σταματά και να της λέει “όχι κυρία Κανέλλη την ευθύνη εδώ την έχουμε εμείς και δεν σας επιτρέπουμε. Δεν μπορείτε να μιλάτε έτσι, δεν μας ενδιαφέρει τι λέει το βίντεο. Δεν επιτρέπεται να μιλάτε έτσι, είστε βουλευτής. Και να το πάρετε πίσω αυτό”.

“Εγώ; Εγώ μιλάω;” απάντησε η κ. Κανέλλη.

“Και να ζητήσετε συγγνώμη από τον κόσμο. Δεν το επιτρέπω εγώ αυτό που λέτε” τόνισε ο παρουσιαστής.

“Θέλετε να ζητήσω συγγνώμη; Να ζητήσω συγγνώμη για τα εισαγωγικά που προφορικά δεν μπαίνουν;” του είπε.

“Ναι, να ζητήσετε συγγνώμη και μετά θα πείτε ότι θέλετε. Να ζητήσετε συγγνώμη για την φράση που είπατε” αποκρίθηκε ο Δημήτρης Οικονόμου.

“Εγώ την είπα; Δική μου φράση είναι; Επειδή την μετέφερα να ζητήσω συγγνώμη; Ζητώ συγγνώμη που την μετέφερα” ανέφερε η κ. Κανέλλη και τότε ο Δημήτρης Οικονόμου την ευχαρίστησε όπως και τον κ. Χατζηβασιλείου και έκλεισε τη συζήτηση απότομα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ