Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η παιδική ηλικία απροστάτευτη και εκτεθειμένη στον ρατσισμό, την αναλγησία

Δικάζεται σήμερα η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της οικογένειας του μικρού Αντώνη, μαθητή της πέμπτης δημοτικού, ώστε να μην κατεδαφιστεί το σπίτι τους, στον Δήμο Φυλής.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δημοσίευσε στα social media ένα βίντεο από το εσωτερικό της κατοικίας, σημειώνοντας ότι πριν από μία εβδομάδα το παιδί είδε τους υπαλλήλους του Δήμου να μπαίνουν στο σπίτι και με συνοδεία αστυνομικών να αφαιρούν αντικείμενα. “Η παιδική ηλικία απροστάτευτη και εκτεθειμένη στον ρατσισμό, την απανθρωπιά, την αναλγησία”, σχολιάζει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενώ κατά τη διάρκεια του βίντεο ο Αντώνης εξηγεί τι έχει συμβεί.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση:

“Ο μικρός Αντώνης, μαθητής της πέμπτης δημοτικού, πριν από μία εβδομάδα (11-2-2021) είδε τους υπαλλήλους του Δήμου Φυλής να μπαίνουν στο σπίτι του, με συνοδεία αστυνομικών, να αφαιρούν τα στρώματα απ’ τα κρεβάτια της οικογένειας, τα κλινοσκεπάσματα, τα παράθυρα, τα παντζούρια, το γραφείο του όπου σε λίγες ώρες θα παρακολουθούσε το μάθημα του Σχολείου του, μέσω τηλεκπαίδευσης… Η παιδική ηλικία απροστάτευτη και εκτεθειμένη στον ρατσισμό, την απανθρωπιά, την αναλγησία Σε λίγη ώρα θα δικαστεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της οικογένειας του Αντώνη, να μην κατεδαφιστεί το σπίτι τους”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ