Ζαχαριάδης στον Realfm: Μία ημέρα πριν από τη “Μήδεια” έβγαιναν σαν “ράμπο” να πουν ότι όλα είναι υπό έλεγχο

“Δυστυχώς αυτές οι ημέρες είναι πιο δύσκολες για κάποιους συμπολίτες μας. Υπάρχουν 250.000 οικογένειες αυτή τη στιγμή στην Αττική που έχουν, δεν έχουν ρεύμα, έχουν δεν έχουν νερό… Έχουν παγώσει γιατί όταν έρχεται το ρεύμα μέχρι να ανέβει η θερμοκρασία ξαναπέφτει” είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Εσωτερικών του κόμματος, Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στον Μάνο Νιφλή.

“Αυτή η εικόνα είναι απολύτως αναντίστοιχη με την εικόνα που δόθηκε μία ημέρα πριν έρθει η μεγάλη κακοκαιρία της “Μήδειας”, όπου βγήκαν ως ράμπο ο κ. Χρυσοχοΐδης, ο κ. Πέτσας και ο κ. Χαρδαλιάς για να πουν ότι όλα είναι υπό έλεγχο. Υπάρχουν μικρότερα και μεγαλύτερα ζητήματα που χρήζουν απαντήσεων από το πώς και γιατί κλείνει η Εθνική Οδός για δύο ημέρες, όλοι πληρώνουμε διόδια. Γιατί τα πληρώνουμε;” πρόσθεσε.

“Είναι ένα επιτελικό μπάχαλο, πρέπει να πέσουν πάνω. Είδα το πρωί τις δηλώσεις του κ. Χαρδαλιά και πραγματικά απογοητεύτηκα. Βγήκε για να μας πει ότι η κατάσταση είναι δύσκολη. Το ξέρουμε. Και ότι δεν ξέρει αν μέχρι το βράδυ θα έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση σε όλη την Αττική. Αν δεν μπορεί να το γνωρίζει αυτό, δεν χρειάζεται να κάνει αυτές τις δηλώσεις. Βγαίνουν στην τηλεόραση, απλώς για να βγαίνουν;” σημείωσε ο κ. Ζαχαριάδης.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ