Ζαχαριάδης στον Realfm 97,8: Υπάρχει κίνδυνος τρίτου κύματος και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι

“Είμαστε περίπου 2,5 μήνες στο lockdown, έχουμε το πρώτο θετικό βήμα και πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε και να υποστηρίξουμε την τοπική επιχειρηματικότητα, αντιλαμβανομένοι πλήρως ότι το εισόδημα των Ελλήνων έχει πέσει πάρα πολύ μέσα στην πανδημία” είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Εσωτερικών του κόμματος, Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Έχουν ανοίξει κάποιες πληγές, χρειάζεται πραγματική στήριξη. Πρέπει η επιστρεπτέα προκαταβολή, να γίνει μη επιστρεπτέα. Χρειάζεται να συζητήσουμε για τα χρέη που δημιουργήθηκαν μέσα στην πανδημία και πρέπει ένα μεγάλο τμήμα αυτών των χρεών να διαγραφεί όπως έγινε με τις οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία που το έκανε η δική μας κυβέρνηση προ της πανδημίας” πρόσθεσε.

“Όλες οι προτάσεις που κάναμε και κάνουμε συμβάλλουν στην κατεύθυνση πώς μπορούμε να βοηθήσουμε να βγούμε από το αδιέξοδο. Βεβαίως όταν βλέπουμε ότι υπάρχουν λάθη και αστοχίες οφείλουμε να κάνουμε κριτική, να μιλήσουμε για αυτά τα ζητήματα. Αντιπολίτευση είμαστε έχουμε θεσμικά αυτόν τον ρόλο” τόνισε.

“Βεβαίως υπάρχει κίνδυνος τρίτου κύματος, το βλέπουμε σε όλη την Ευρώπη, σε όλον τον κόσμο. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό” δήλωσε ο κ. Ζαχαριάδης.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ