Δημαδάμα: Με παρενόχλησε πρώην κομματικό στέλεχος μέσα σε ασανσέρ – ΒΙΝΤΕΟ

Για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη, πριν από περίπου 20 χρόνια, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα”, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Ζέφη Δημαδάμα. Όπως είπε, παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από κομματικό στέλεχος, μέσα σε ασανσέρ. “Απέκρουσα την επίθεση και είχα τα αντανακλαστικά να φύγω εκείνη τη στιγμή” υπογράμμισε.

“Ανέφερα το περιστατικό, προκειμένου να γίνει αφορμή να μιλήσουν περισσότερες γυναίκες που έχουν πέσει θύματα” εξήγησε η κ. Δημαδάμα, λέγοντας πως “οι γυναίκες πρέπει να βρουν τη δύναμη και να μιλήσουν”.

“”Να σπάσει η σιωπή και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Ήμουν πολύ φοβισμένη και δεν το κατήγγειλα τότε. Σκέφτηκα να αποσυρθώ από την πολιτική” υπογράμμισε.

Αναφερόμενη σε όσους σπεύδουν να σχολιάσουν “μα, μετά από τόσα χρόνια”, εξήγησε πως η επεξεργασία δεν γίνεται από τη μία στιγμή στην άλλη, ειδικά εάν δεν υπάρχει υποστήριξη.  Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής σημείωσε πως πρέπει να υπάρξει εκπαίδευση των παιδιών, τόσο στα σχολεία όσο και μέσα στην οικογένεια, για το τι είναι σεξουαλική παρενόχληση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ