Χρυσοχοΐδης από Κοζάνη: Είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε φρένο στην πανδημία – Έχουμε σχέδιο

Την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να λάβει όλες εκείνες τις αποφάσεις που απαιτούνται, ώστε να ανακοπεί ο ρυθμός εξάπλωσης της πανδημίας στην περιοχή, διαμήνυσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε δηλώσεις που έκανε έπειτα από την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Π.Ε. Κοζάνης με αντικείμενο τις εξελίξεις με τον κορονοϊό.

“Bρισκόμαστε εδώ σήμερα γιατί ανησυχούμε πάρα πολύ. Γιατί το φαινόμενο αποκτά ενδημικά χαρακτηριστικά. Η πόλη κι η περιοχή βασανίζεται, πάρα πολλούς μήνες, από τον κορονοϊό. Ο κορονοϊός επιμένει κι είμαστε εδώ γιατί είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε φρένο στην πανδημία και να ανοίξουμε σταδιακά την κοινωνία την αγορά, την οικονομία και να επαναφέρουμε την κανονικότητα στην ζωή μας”, είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Σημείωσε ότι “τα μεγέθη δεν είναι καλά, έτσι όπως εξελίσσονται” γι’ αυτό και όπως εξήγησε, “η προσπάθειά μας από εδώ και πέρα θα είναι η αυστηρή τήρηση των μέτρων. Έχουμε σχέδιο, το οποίο θα εφαρμόσουμε. Είμαστε αποφασισμένοι να εφαρμόσουμε όλα εκείνα τα μέτρα, να λάβουμε όλες εκείνες τις αποφάσεις προκειμένου να ανακοπεί ο ρυθμός εξάπλωσης της πανδημίας στην περιοχή”.

Τόνισε, επίσης, ότι “θα είμαστε κοντά στους πολίτες της Π.Ε. Κοζάνης” και συνέστησε υπομονή και κουράγιο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ