Σόου Πολάκη στη Βουλή: Έκανε δώρο μια…σφραγίδα στον υφυπουργό Περιβάλλοντος – ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του επί του νομοσχεδίου για τον “Εκσυγχρονισμό της Χωροταξικής και Πολεοδομικής Νομοθεσίας”, το οποίο μεταξύ άλλων προβλέπει την απαγόρευση της δόμησης σε εκτός σχεδίου οικόπεδα.

“Όταν ξανάρθουμε, αυτό που κάνετε θα το αλλάξουμε” είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας. “Σας κατηγορώ ευθέως ότι κάνετε τη μεγαλύτερη αναδιανομή ακίνητης περιουσίας των μικρομεσαίων προς όφελος των μεγάλων funds, των μεγαλοξενοδόχων και των “αεριτζήδων” σημείωσε.

Για την τροπολογία που ορίζει Κεντρική Υπηρεσία Δόμησης, είπε ότι η κυβέρνηση γίνεται ο κεντρικός πολεοδόμος και χωροτάκτης της χώρας για να δίνει οικοδομικές άδειες σε μεγάλους επενδυτές και ξενοδόχους. Μάλιστα απευθυνόμενος στον υφυπουργό Περιβάλλοντος Δημήτρη Οικονόμου, έβγαλε από την τσάντα του μια σφραγίδα και του είπε: “Γι’ αυτό σας πήρα και μια σφραγίδα να την έχετε να σφραγίζετε – έτσι εξευτελίζετε το υπουργικό αξίωμα – τις οικοδομικές άδειες που θα βγάζετε αύριο μεθαύριο από το γραφείο σας. Γι’ αυτό το πράγμα είναι ξεφτιλίκι. Είναι ορισμός της διαπλοκής, είναι ο ορισμός της συνεργασίας της πολιτικής ηγεσίας με οργανωμένα συμφέροντα”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ