Τηλεφώνημα Τσαβούσογλου στον Δένδια – Ποιο ήταν το θέμα της συζήτησης

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών επικοινώνησε τηλεφωνικά σήμερα με τον Νίκο Δένδια, προκειμένου να ενημερωθεί για την υγεία του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών.

Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του ΥΠΕΞ, ο Νίκος Δένδιας ευχαρίστησε τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου για το ενδιαφέρον του και τον ενημέρωσε ότι παραμένει καλά και βρίσκεται σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους.

«Ο κ. Δένδιας δέχθηκε νωρίτερα τηλεφωνική επικοινωνία από τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μ. Τσαβούσογλου, τον οποίο ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον του για την υγεία του και τον διαβεβαίωσε ότι παραμένει καλά και βρίσκεται σε καραντίνα για καθαρά προληπτικούς λόγους», αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter το υπουργείο Εξωτερικών.

Σημειώνεται ότι χθες έγινε γνωστό ότι ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών τέθηκε σε καραντίνα, καθώς ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού. “Ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας μπήκε σε προληπτική καραντίνα από σήμερα, μετά από συνάντηση με άτομο, το οποίο διαγνώστηκε θετικό στον κορονοϊό” ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Αργότερα μέσα στην ημέρα, ο Νίκος Δένδιας έκανε γνωστό ότι το αποτέλεσμα του rapid test στο οποίο υποβλήθηκε ήταν αρνητικό. “Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον για την υγεία μου και τα πολλά μηνύματα. Σύμφωνα με το αποτέλεσμα του rapid test δεν έχω προσβληθεί από Covid-19. Θα παραμείνω σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους”, έγραψε ο Νίκος Δένδιας στο Twitter.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ