Βελόπουλος: Ζητεί την άρση των κυβερνητικών μέτρων στην εστίαση

«Η κυβέρνηση ράβει, η κοινωνία ξηλώνει. Μετά την κατάργηση της απαγόρευσης διανομής προϊόντων από τα καταστήματα (take away) λόγω των σφοδρών αντιδράσεων, η Ελληνική Λύση καλεί την κυβέρνηση να άρει την γενική απαγόρευση στην εστίαση, που θα οδηγήσει 80.000 επιχειρήσεις και 500.000 Έλληνες σε οικονομικό όλεθρο» τονίζει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

«Δεν μπορεί να επιβάλλεται απαγόρευση στην εστίαση όπου η τήρηση της απαιτούμενης απόστασης των θαμώνων είναι ελέγξιμη και εφικτή, την ώρα που στα ΜΜΜ οι πολίτες στοιβάζονται σαν σαρδέλες με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης», αναφέρει ακόμη ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Βελόπουλος: Οι πρυτάνεις οφείλουν να αποβάλουν την φοβία τους

Την αντίθεσή του με την απόφαση της Συνόδου των Πρυτάνεων με την οποία προτείνουν η φύλαξη των πανεπιστημίων να γίνει από σώμα που δεν θα έχει σχέση με τις αστυνομικές αρχές εξέφρασε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

«Οι πρυτάνεις μας ως παιδαγωγοί φοιτητών και όχι παραβατικών, παρακρατικών και τραμπούκων, οφείλουν να αποβάλλουν την φοβία τους αλλά και τις τυχόν εξαρτήσεις τους ελέω της -μοναδικής παγκοσμίως- διαδικασίας εκλογής τους από τους φοιτητές και να διαφυλάξουν το ύψιστο αγαθό της ζωής και την δημόσια περιουσία. Εάν διστάζουν να πράξουν το αυτονόητο, τότε ας αντικατασταθούν, μαζί με τον τρόπο εκλογής τους. Οι ίδιοι και η κυβέρνηση πλέον φέρουν ακέραια την ευθύνη», αναφέρει στη δήλωσή του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ