Δικηγόρος Χρήστου Παππά: Έχει αποφασίσει συνειδητά να μην παραδοθεί

«Ο Χρήστος Παππάς έχει αποφασίσει συνειδητά να μην παραδοθεί στις Αρχές», δήλωσε πριν από λίγο ο δικηγόρος του, Περικλής Σταυριανάκης, την ώρα που η ΕΛ.ΑΣ. αναζητεί τον καταδικασθέντα πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Το απόγευμα της Πέμπτης οι αστυνομικοί έφθασαν στο σπίτι του στου Παπάγου, ωστόσο ο Χρήστος Παππάς ήταν άφαντος και όπως φαίνεται κατά δήλωση του νομικού του, δεν πρόκειται να παραδοθεί. «Ο Χρήστος Παππάς έχει τις απόψεις του, Θα σταθμίσει το γεγονός ότι μπορεί να εκτίσει μία ποινή, η οποία στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο μπορεί να μην επικυρωθεί. Σε αυτή την περίπτωση ποιος θα του δώσει πίσω τα χρόνια που έκανε φυλακή;», είπε ακόμη ο κ. Σταυριανάκης.

«Προς το παρόν είναι συνειδητή επιλογή του να μην εμφανιστεί ενώπιον των Αρχών. Δεν ξέρω τι θα γίνει αύριο ή μεθαύριο και τι θα αποφασίσει», είπε ο κ. Σταυριανάκης.

Σε ερώτηση αν βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον Χρήστο Παππά και αν ο καταδικασθείς πρώην βουλευτής τον συμβουλεύεται, ο κ. Σταυριανάκης επισήμανε: «Σε ανοικτή δεν θα έλεγα. Πάντως, είχαμε επικοινωνία».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ