Γεννηματά για Χρυσή Αυγή: Nίκη της Δημοκρατίας και δικαίωση των θυμάτων

Την απόφαση του δικαστηρίου να οδηγηθεί στη φυλακή η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής, σχολίασε η Φώφη Γεννηματά, χαρακτηρίζοντάς την ως “ιστορική” και κάνοντας λόγο για “νίκη της Δημοκρατίας”.

“Είναι νίκη της Δημοκρατίας και δικαίωση των θυμάτων. Η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής οδηγείται στη φυλακή, προφανώς όχι για τις ιδέες της, αλλά διότι με την απόφαση του δικαστηρίου είναι μία εγκληματική οργάνωση. Όλα τα προηγούμενα χρόνια είχε το μανδύα ενός πολιτικού κόμματος”, είπε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής στην ιστοσελίδα CNN Greece.

Όπως υπογράμμισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, “με την απόφαση αυτή η μικρή Ελλάδα στέλνει ένα μήνυμα στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο: Δεν υπάρχει χώρος για τους φασίστες και θα πρέπει πια να αφυπνιστούν και στην Ευρώπη, ιδιαίτερα στην Ευρώπη, διότι τα φαινόμενα είναι πολύ ανησυχητικά”.

Όσον αφορά το εσωτερικό της χώρας, σημείωσε πως “η ευθύνη και το βάρος πέφτει στον πολιτικό κόσμο. Το κοινοβούλιο έχει τη μεγάλη ευθύνη να κλείσει οριστικά το δρόμο στη Χρυσή Αυγή και στην ηγετική ομάδα της, στα μέλη της και τα στελέχη της, προς τις επόμενες εκλογές”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ