ΣΥΡΙΖΑ: Ο πανικός της ΝΔ δηλητηριάζει το σύνολο του πολιτικού συστήματος και την κοινωνία

Απάντηση στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα η ΝΔ, σύμφωνα με την οποία “μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ζητά τη δολοφονία ενός υπουργού και ενός βουλευτή της ΝΔ”, δίνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μέσω σχολίου του Γραφείου Τύπου, λέγοντας μεταξύ άλλων πως “η ΝΔ έφτασε να ζητά τα ρέστα από τον ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. και για απαράδεκτες δηλώσεις ανθρώπων που δεν είναι καν μέλη του, μπας και αλλάξει η συζήτηση από το διαρκές ξέπλυμα στελεχών της Ν.Δ. στους καταδικασμένους Χρυσαυγίτες”.

“Μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει όταν η Ν.Δ. ήταν στριμωγμένη να διυλίζει μια δήλωση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., μπας και αλλάξει την ατζέντα. Τώρα φαίνεται πως τα πράγματα ζόρισαν ακόμα περισσότερο. Πριν από λίγο, η Ν.Δ. έφτασε να ζητά τα ρέστα από τον ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. και για απαράδεκτες δηλώσεις ανθρώπων που δεν είναι καν μέλη του, μπας και αλλάξει η συζήτηση από το διαρκές ξέπλυμα στελεχών της Ν.Δ. στους καταδικασμένους Χρυσαυγίτες”, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Υπογραμμίζει στη συνέχεια ότι “την ίδια ώρα, δεν είχαν τη στοιχειώδη δημοκρατική ευαισθησία να πουν μια κουβέντα όταν υποστηρικτές της Χ.Α. επιτίθονταν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ– Π.Σ. στη Θεσσαλονίκη” και καταλήγει με την επισήμανση πως “ο πανικός για τη Ν.Δ. αποδεικνύεται κακός σύμβουλος. Και αν δεν κυβερνούσαν, αυτό θα ήταν πρόβλημα μόνο για τους ίδιους. Ο πανικός τους, όμως, τώρα δηλητηριάζει το σύνολο του πολιτικού συστήματος και την ελληνική κοινωνία”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ