ΜέΡΑ25: Τα βίντεο διαψεύδουν τον Χρυσοχοϊδη

O εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης κατηγορεί τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη ότι «τα βίντεο που έχουν αρχίσει ήδη να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αποδεικνύουν ότι δεν έπεσε καμία απολύτως από τις 150 μολότοφ που μέτρησε ο κ. Χρυσοχοΐδης ώστε να ξεκινήσουν οι δυνάμεις καταστολής του μια αναίτια, οργανωμένη και βίαιη επίθεση κατά των διαδηλωτών, αρχικά με την «Αύρα» και έπειτα με χημικά».

«Μήπως ο κ. Χρυσοχοΐδης μπέρδεψε τις μολότοφ με τα δακρυγόνα που πετούσαν οι άνδρες των ΜΑΤ του σε χιλιάδες κόσμο με ηλικιωμένους και παιδιά;», διερωτάται ο κ. Κριθαρίδης και προσθέτει ότι αναμένει την παραίτηση του υπουργού και την καθαίρεση όλων των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. που ήταν υπεύθυνοι σήμερα για το όργιο καταστολής των ΜΑΤ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Καταλήγοντας στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 τονίζει ότι «η τρομοκρατία, ο αυταρχισμός και η εκκόλαψη των αυγών του φιδιού μέσα στα σώματα ασφαλείας που προωθεί ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης με τον Υπουργό υποτίθεται «Προστασίας του Πολίτη» ακόμα και μια τέτοια ιστορική μέρα, δεν θα γίνουν ανεκτά από μια κοινωνία που μόλις σήμερα έστειλε στα αζήτητα της ιστορίας τους φασίστες».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ