Η απάντηση Πέτσα για την εκπομπή στο "Θράκη Net" και η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ

  • επικοινωνία

16 Απριλίου 2021 | Εορτάζουν:
  • Γαλήνη
  • Γαληνός
  • #ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
  • #ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

  • Η απάντηση Πέτσα για την εκπομπή στο "Θράκη Net" και η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ

    6:23 μμ, Δευτέρα 05 Οκτ 2020 6:23 μμ, Δευτέρα 05 Οκτ 2020

    Πολιτική

    Για την κριτική στην κυβέρνηση από τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, που αφορούσε αρνητές μάσκας και συνωμοσιολόγους, ενώ το συγκεκριμένο μέσο ενημέρωσης επιδοτήθηκε από την κυβερνητική εκστρατεία ενημέρωσης, ρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

    "Κατ’ αρχάς, έχω μπροστά μου και την ανακοίνωση που έχει βγάλει ο τηλεοπτικός σταθμός «Θράκη Net». Από δικής μας πλευράς, έχω να πω τα εξής: Η εκστρατεία ενημέρωσης «Μένουμε σπίτι» και «Μένουμε ασφαλείς» ολοκληρώθηκε στις 31 Μαΐου του 2020. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού «Θράκη Net», η εν λόγω εκπομπή προβλήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου του 2020. Οι ημερομηνίες, λοιπόν, μιλούν από μόνες τους και κάθε σύνδεση της επίμαχης εκπομπής με την εκστρατεία ενημέρωσης, περνά στη σφαίρα του αντιπολιτευτικά γελοίου.

    Αναφορικά, τώρα, με τη στάση της Κυβέρνησης έναντι τέτοιων εκπομπών -ιδίως σε μια περίοδο που η πανδημία βρίσκεται σε έξαρση- αποδοκιμάζουμε κάθε μετάδοση περιεχομένου που προσκρούει στην επιστημονική αντίληψη και προωθεί ανυπόστατες θεωρίες συνωμοσίας. Εκθέτει, μάλιστα, όποιον δημιουργεί θόρυβο γύρω από τέτοιες απαράδεκτες και ανορθολογικές απόψεις και τον ΣΥΡΙΖΑ που τις αναπαράγει. Ας προσέχουν, λοιπόν, μήπως στον κατήφορο που έχουν πάρει συναντηθούν με ανάλογες περιθωριακές απόψεις" είπε ο κ. Πέτσας στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

    Η απάντηση ΣΥΡΙΖΑ

    "Του κυβερνητικού εκπροσώπου του φάνηκε «γελοία» η κριτική γιατί χρηματοδότησε, με δημόσιο χρήμα, κανάλι που σε εκπομπή του χαρακτηρίζει τον κορωνοϊό και τη χρήση μάσκας «συνομωσία» και καλεί πολίτες σε αυτοδικία.

    Δεν του φάνηκε «γελοίο» ότι δύο μέρες κρύβεται για να μην απαντήσει στις αποκαλύψεις. Δεν του φάνηκε «γελοίο» ότι σήμερα αποδοκιμάζει αυτό που πριν λίγους μήνες χρηματοδότησε με την υπογραφή του αδιαφανώς και με λεφτά των φορολογουμένων. Δεν του φάνηκε «γελοία» ούτε καν η απάντησή του.

    Δυστυχώς, το μόνο που δεν είναι γελοίο στους χειρισμούς του κ. Πέτσα, αντίθετα είναι πολύ σοβαρό, είναι οι ευθύνες του για το όργιο διασπάθισης δημοσίου χρήματος" ανέφερε η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

    • ΠΕΤΣΑΣ
    • ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
    • ΛΙΣΤΑ ΠΕΤΣΑ
    • ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ
    • ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ
    • Share
    • Tweet
    • Share
    • Email
    σχολίασε κι εσύ
    σχετικά άρθρα
    • Βουλή: Αγιασμός με την παρουσία λίγων βουλευτών - Η ευχή του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου

      Βουλή: Αγιασμός με την παρουσία λίγων βουλευτών - Η ευχ...

    • ΣΥΡΙΖΑ: Θα επιμένουμε μέχρι να δώσει μια εξήγηση ο κ. Πέτσας

      ΣΥΡΙΖΑ: Θα επιμένουμε μέχρι να δώσει μια εξήγηση ο κ. Π...

    • Χρυσοχοΐδης: Αυτή η κρίση με τον κορονοϊό δεν είναι σαν του 2010, ούτε σαν φάρσα

      Χρυσοχοΐδης: Αυτή η κρίση με τον κορονοϊό δεν είναι σαν...

    • Πέτσας για δημοσίευμα: Επιχειρεί να δημιουργήσει παντελώς αβάσιμες εντυπώσεις σε βάρος μου

      Πέτσας για δημοσίευμα: Επιχειρεί να δημιουργήσει παντελ...

    • Πέτσας: Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στο "Πρώτο Θέμα"

      Πέτσας: Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στο "Πρώτ...

    • ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Πέτσας να εξηγήσει γιατί έδωσε δημόσιο χρήμα σε αρνητές της μάσκας και συνωμοσιολόγους

      ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Πέτσας να εξηγήσει γιατί έδωσε δημόσιο χρή...

    • Μητσοτάκης: Υπάρχει συμφωνία με τις χώρες της Ε.Ε. να μην πάμε σε ένα δεύτερο γενικό lockdown

      Μητσοτάκης: Υπάρχει συμφωνία με τις χώρες της Ε.Ε. να μ...

    • Κορονοϊός - Πέτσας: Τι είπε για το ενδεχόμενο νέων μέτρων και ενός lockdown στην Αττική - ΒΙΝΤΕΟ

      Κορονοϊός - Πέτσας: Τι είπε για το ενδεχόμενο νέων μέτρ...

    • Πέτσας για Τσίπρα: Ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που δεν είδε και δεν κατάλαβε τίποτα από τη Σύνοδο

      Πέτσας για Τσίπρα: Ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που ...

×
  • το blog μου
  • πολιτική
  • οικονομία
  • διεθνή
  • κοινωνία
  • αθλητισμός
  • lifestyle
  • media
  • στήλες
  • ξεχωρίζουν
  • εκπομπές
  • Όροι Χρήσης
  • Επιστροφή στην κορυφή ▲
© 2021 enikos.gr
↑