Επίσκεψη Μητσοτάκη στην Καρδίτσα: Κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τη “δεύτερη εργάσιμη ημέρα”

Νέα πολιτική αντιπαράθεση ξέσπασε με φόντο την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Καρδίτσα, που υπέστη σοβαρές καταστροφές από την κακοκαιρία “Ιανός”. Αφορμή στάθηκε ο χρόνος της επίσκεψης του πρωθυπουργού, με τον διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ και τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ να διασταυρώνουν τα “ξίφη” τους μέσω social media.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης δημοσίευσε στο Twitter ένα απόσπασμα συνέντευξης που έδωσε ο Νίκος Ρωμανός στο Kontra και στο οποίο ακούγεται να λέει ότι ο πρωθυπουργός βρέθηκε στην περιοχή “τη δεύτερη εργάσιμη ημέρα μετά την καταστροφή”.

“Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας μας ενημερώνει πως ο πρωθυπουργός πήγε στην Καρδίτσα ‘την δεύτερη εργάσιμη ημέρα’, καθώς μάλλον εργάζεται -αυστηρά- πενθήμερο. Κάτι είχαμε καταλάβει μέχρι τώρα, ευχαριστούμε για την επίσημη επιβεβαίωση”, σχολίασε στο twitter ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Απαντώντας, ο Νίκος Ρωμανός έκανε λόγο για “αντιπολίτευση τύπου 2014” και για “υπόγεια της Κουμουνδούρου” και “τρολς” που απομόνωσαν αυτά που είπε, καθώς και για διαστρέβλωση των λεγομένων του. “Επειδή τους άρεσαν πολύ οι ‘εργάσιμες ημέρες’, ας μας θυμίσουν μετά από πόσες ‘εργάσιμες ημέρες’ πήγε ο κ. Τσίπρας στη Μάνδρα με τους 24 νεκρούς, περπάτησε μέσα στον οικισμό και συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ.

“Ευχαριστώ τον αν. εκπρόσωπο ΣΥΡΙΖΑ, το σύστημα και τα υπόγεια της Κουμουνδούρου, που απλώς επιβεβαιώνουν όσα είπα στην ίδια συνέντευξη για την αντιπολίτευση τύπου 2014 που ασκούν εν έτει 2020. Και πριν και ακριβώς μετά από το σημείο που έκοψαν τα τρολ τους, λέω οτι ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός ήταν απο πάνω, από την πρώτη στιγμή, προλαμβάνοντας, επεμβαίνοντας και αποτρέποντας τα χειρότερα.

Ο τρόπος με τον οποίο διαστρέβλωσαν όσα είπα, επιβεβαιώνει το πως αντιλαμβάνονται την άσκηση της διοίκησης και της εξουσίας. Δυσκολεύονται να αντιληφθούν ότι αντίστοιχες πρωθυπουργικές επισκέψεις συνδυάζονται με αποδέσμευση μέτρων για τους πληγέντες, που προϋποθέτει φυσικά την ολοκλήρωση της αποτίμησης των καταστροφών από τις αρμόδιες υπηρεσίες και τον σχεδιασμό των απαραίτητων παρεμβάσεων.

Ο Πρωθυπουργός δεν πήγε στην Καρδίτσα για να τους χτυπήσει φιλικά στην πλάτη και να τους πει «τι να τις κάνετε τις αποζημιώσεις, θα τις φάτε» όπως προφανώς πιστεύουν στη Κουμουνδούρου!

Τέλος, επειδή τους άρεσαν πολύ οι «εργάσιμες ημέρες», ας μας θυμίσουν μετά από πόσες «εργάσιμες ημέρες» πήγε ο κ. Τσίπρας στη Μάνδρα με τους 24 νεκρούς, περπάτησε μέσα στον οικισμό και συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής”, έγραψε ο κ. Ρωμανός στο Facebook.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ