Η απάντηση του Πέτσα στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Σκέρτσο: Περισσεύει η υποκρισία

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας μετά τις αντιδράσεις με αφορμή την ανάρτηση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος για την αγόρευση της εισαγγελέως στη δίκη Τοπαλούδη.

Σε δήλωσή του ο Στέλιος Πέτσας αναφέρει ότι “πάει πολύ να κόπτεται ο ΣΥΡΙΖΑ για την Δικαιοσύνη” και απαριθμεί παρεμβάσεις του ΣΥΡΙΖΑ στη Δικαιοσύνη.

“Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από τις παρεμβάσεις του εναντίον της;

– Ότι ο κ. Τσίπρας δήλωνε τον Σεπτέμβριο 2016 ότι «δεν γίνονται αυτά τα πράγματα» και ότι δεν «δίνει καμία πιθανότητα» να ακυρωθεί ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες από το Συμβούλιο της Επικρατείας;

– Τη δημιουργία επί των ημερών του, ενός παραδικαστικού κυκλώματος το οποίο εξύφανε μια πρωτοφανή πολιτική σκευωρία η οποία διερευνάται από την Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων; Την ανάρτηση του κ. Τσίπρα περί ελέγχου των «αρμών της εξουσίας»;”.

Ο κ.Πέτσας είπε ότι “η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ περισσεύει” και αναφερόμενος στην ανάρτηση του κ. Σκέρτσου συμπλήρωσε: “Σχετικά με την ανάρτηση του κ. Α. Σκέρτσου, όπως ο ίδιος εξ αρχής διευκρίνισε, εξέφρασε προσωπικές απόψεις για ένα θέμα που απασχολεί τον δημόσιο διάλογο, τονίζοντας τις αρχές του κράτους δικαίου και χωρίς καμία πρόθεση παρέμβασης στη δικαιοσύνη”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ