Ελληνική Λύση: Η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο ούτε πρόγραμμα

Η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο, ούτε πρόγραμμα, υποστηρίζει μεταξύ άλλων η Ελληνική Λύση, αναφερόμενη στο τηλεοπτικό μήνυμα του πρωθυπουργού για την επιστροφή στην νέα κανονικότητα

. «Ο πρωθυπουργός. Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάγγελμά του επιχείρησε με “ενδέχεται”, “ίσως” και “εφ’ όσον” να πείσει τους πολίτες ότι αρχίζει η σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα. Ανακοίνωσε ότι επανεκκινούν κάποιες δραστηριότητες αλλά και πάλι προηγήθηκαν τα “ίσως” και τα “θα”. Το μόνο που έκανε ήταν να ανοίξει τις Εκκλησίες (αφού πρώτα τις έκλεισε), μόνο και μόνο επειδή το κράτος αδυνατούσε να κλείσει τα τζαμιά λόγω του Ραμαζανιού», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση και προσθέτει:

«Το διάγγελμα του Πρωθυπουργού σε καμία περίπτωση δεν μας έκανε σοφότερους, ούτε καταλάβαμε πότε, επιτέλους, θα επιστρέψει η περιβόητη “κυβερνητική κανονικότητα”. Εκείνο που καταλάβαμε ήταν πως, στην προσπάθειά του να βρει άλλοθι για τα δεινά που έρχονται στα πλατιά λαϊκά στρώματα, μίλησε για παγκόσμια κρίση». «Περιμέναμε να ακούσουμε κάτι για την παιδεία, την υγεία και την οικονομία. Περιμέναμε με υπομονή να ακούσουμε ένα σχέδιο. Και τελικά ακούσαμε για μια “γέφυρα ασφαλείας”. Με όσα ακούσαμε όμως ούτε “γέφυρα” είδαμε ούτε ασφάλεια μπορέσαμε να νοιώσουμε», σημειώνει η Ελληνική Λύση και καταλήγει: «Δεν του δίνουμε ούτε ασυλία ούτε άλλο χρόνο, γιατί είναι περισσότερο από προφανές ότι δεν έχει ούτε σχέδιο ούτε πρόγραμμα, απλώς συνεχίζει το εγκληματικό “βλέποντας και κάνοντας».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ