Άννα Βαγενά: Αυτά είναι τα σπασμένα καθίσματα της Βουλής – Τι λέει για το ατύχημα του Παπανδρέου – ΦΩΤΟ

Το ατύχημα του Γιώργου Παπανδρέου στη Βουλή, ο οποίος έπεσε από την καρέκλα στην οποία καθόταν, σχολιάζει η Άννα Βαγενά-Κηλαηδόνη, η οποία αναφέρεται και στις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Λοβέρδο σχετικά με το θέμα.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ως μέλος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, συμμετείχε στη χθεσινή μεσημεριανή, αλλά και στην απογευματινή συνεδρίασή της, που πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα «Κ. Τσαλδάρη».

Αναφερόμενη στα σπασμένα καθίσματα στην αίθουσα και την πτώση του πρώην πρωθυπουργού, σημειώνει: “Όταν τελείωσε η πρώτη συνεδρίαση, απευθύνθηκα στον πρόεδρο της επιτροπής και του είπα: «Κύριε Πρόεδρε, τα καθίσματα στην τελευταία σειρά είναι σπασμένα. Πρέπει να το φροντίσετε.» Ο πρόεδρος μου απάντησε ότι δεν είναι θέμα της επιτροπής και εγώ του ανταπάντησα ότι το γνωρίζω, αλλά μπορεί να συμβεί κάποιο ατύχημα”.

“Πράγματι, στην απογευματινή συνεδρίαση ο κ. Γ. Παπανδρέου κάθισε σε αυτή τη σειρά και το ήδη χαλασμένο κάθισμα έσπασε εντελώς και εκείνος έπεσε κάτω” προσθέτει η κ. Βαγενά, επισυνάπτοντας φωτογραφία με τα καθίσματα.

Στο υστερόγραφο, η κ. Βαγενά επισημαίνει ότι “η κατάρρευση του επιτελικού κράτους ξεκίνησε από τα καθίσματα της βουλής. Οι αρμοί άρχισαν να διαλύονται” ενώ υπογραμμίζει ότι “στο κάθισμα αυτό καθόταν την προηγούμενη μέρα ο κ. Γιάννης Λοβέρδος”. “Τυχαίο;” διερωτάται.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ