Τόσκας στο enikos.gr: Τα αντικείμενα που μου έκλεψαν έχουν συναισθηματική αξία

Της Εύης Κατσώλη”Περιστατικό μικρής σημασίας που θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα” χαρακτήρισε ο Νίκος Τόσκας την κλοπή που έγινε στην αποθήκη του σπιτιού του στο Χαλάνδρι, από όπου αφαιρέθηκαν έγγραφα, μετάλλια κ.α.

Μιλώντας στο enikos.gr, ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη περιέγραψε ότι “όλα άρχισαν όταν πλημμύρισε το υπόγειο του σπιτιού λόγω ζημιάς της ΕΥΔΑΠ – όπως και άλλα υπόγεια- , με αποτέλεσμα να καταστραφούν κάποια πράγματα από το νερό. Κάποιοι Ρομά εκείνη την ημέρα ήρθαν και ρώτησαν αν μπορούν να πάρουν κάποια πράγματα”.

Στη συνέχεια, όπως εξηγεί ο κ. Τόσκας διαπίστωσε ότι “έλειπε κι ένα κουτί όπου είχε μέσα σε αυτό αναμνηστικές πλακέτες, τις οποίες δεν θα ήθελα να δω μετά να πωλούνται στο Μοναστηράκι. Πρόκειται για πράγματα συναισθηματικής αξίας για εμένα και θα ήθελα να βρεθούν”. Έτσι προχώρησε στην καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου.

Ο κ. Τόσκας μάλιστα, διευκρίνισε ότι έχει μόνο δύο άτομα φρουρά, την οποία χρησιμοποιεί στις μετακινήσεις του κυρίως όταν ταξιδεύει, σε αντίθεση με άλλους πρώην υπουργούς Προστασίας του Πολίτη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ