Πέτσας κατά Τσίπρα: Οι κουκούλες βγαίνουν και αποκαλύπτεται το δικό του πρόσωπο

Στην αντεπίθεση πέρασε η κυβέρνηση μετά την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα στα social media σχετικά με τις εξελίξεις στην προανακριτική επιτροπή για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Σε δήλωσή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι “βυθισμένος στα εσωκομματικά του προβλήματα, ο κ. Τσίπρας καταφεύγει όχι μόνο σε ύβρεις αλλά και σε ευθεία παρέμβαση στη λειτουργία της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής”.

Όπως υπογραμμίζει ο κ. Πέτσας, “η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθεί εδώ και μέρες να μην επιτρέψει την εξέταση των προστατευόμενων μαρτύρων, όπως ακριβώς εξετάστηκαν και από τον εισαγγελέα, καθώς και ο πανικός του κ. Τσίπρα, επιβεβαιώνουν την ύπαρξη ενός παρακρατικού-παραδικαστικού κυκλώματος που εξύφανε μια πρωτοφανή πολιτική σκευωρία”.

Και καταλήγει σχολιάζοντας πως “με την ανάρτησή του ο κ. Τσίπρας επιβεβαιώνει επίσης ότι όσα είπε περί ελέγχου των ‘αρμών της εξουσίας’, είχε ήδη επιχειρήσει να τα εφαρμόσει όταν ήταν Πρωθυπουργός. Οι κουκούλες βγαίνουν και αποκαλύπτεται το δικό του πρόσωπο”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ